MINISTAR POLICIJE PREGOVARAO SAT VREMENA: Naoružani čovek predao pištolj Nebojši Stefanoviću!
Foto: Tanjug

Drama u sedištu SNS

MINISTAR POLICIJE PREGOVARAO SAT VREMENA: Naoružani čovek predao pištolj Nebojši Stefanoviću!

Crna Hronika -
Stefanović je novinarima rekao da je taj muškarac star više od 50 godina ušsao u sedište SNS naoružan pištoljem koji je imao u legalnom posedu
1 / 6 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Drama u sedištu SNS okončana je posle pregovora ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji je sa naoružanim čovekom razgovarao sat vremena! Kako Kurir saznaje, ministar policije je sa nekoliko saradnika razgovarao sa čovekom, i posle pregovora naoružana osoba je predala pištolj sa šaržerom ministru policije!

U centralne prostorije Srpske napredne stranke jutros oko 9.30 časova ušlo je naoružano lice preteći samoubistvom.

Stefanović nije hteo da otkrije identitet osoba, ali kako Kurir nezvanično saznaje reč je o Dragoljubu G. (57).

Stefanović je novinarima rekao da je muškarac star više od 50 godina ušao u sedište SNS naoružan pištoljem koji je imao u legalnom posedu i tražio da razgovara sa nekim od rukovodstva stranke."Kada sam ušao, on je predao oružje i rekao šta ima. Zajedno sa pregovaračkim timom, brzo smo završili posao, čovek je razoružan i sve je pod kontrolom", rekao je Stefanović.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je muškarac hteo sebe da liši života verovatno zbog svoje ekonomske situacije. Međutim, kako je istakao, taj problem je rešen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track