LESKOVAC: Uhapšen zbog proizvodnje marihuane!
Foto: REUTERS

podignuta krivična prijava

LESKOVAC: Uhapšen zbog proizvodnje marihuane!

Crna Hronika -
Nišlija P.I. koji je bio u bekstvu se tereti da je u kući u Doljevcu u improvizovanoj labaratoriji proizvodio marihuanu namenjenu prodaji

BEOGRAD - Pripadnici leskovačke policije su nakon kraće potrage pronašli i uhapsili P.I. (1975) iz okoline Niša, koji je bio u bekstvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom je po naredbi Višeg javnog tužioca iz Niša određeno zadržavanje do 48 sati jer se tereti da je zajedno sa D.I. (1973), koji je uhapšen 20. juna ove godine, u kući u Doljevcu u improvizovanoj labaratoriji proizvodio marihuanu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Leskovac.

U saopštenju se podseća da je prilikom pretresa kuće u laboratoriji pronađeno 184 saksija sa zasadom biljke marihuane visine oko jedan metar, oko tri kilograma suve biljne materije spremljene za dalju prodajui i 15 halogenih lampi.

Prilikom pretresa tada je još nađeno pet sobnih ventilatora, jonizator vazduha, digitalni termometar, klima uređaj, kompjuter i više bočica sa hemijskim prepraratima za prehranu i gajenje biljaka.

Osumnjičeni P.I. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više tužilaštvo u Nišu, zaključuje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track