SKINULI MU PANCIR: Kristijan nije bezbedan u CG?
Foto: Fejsbuk

Policija upozorila Golubovića

SKINULI MU PANCIR: Kristijan nije bezbedan u CG?

Crna Hronika -
Golubović na Fejsbuku napisao da je komično što mu je policija oduzela pancir, a onda mu rekla da je njegov život u opasnosti

BEOGRAD - Aleksandra Kristijana Golubovića (44) podgorička policija je privela na informativni razgovor kako bi ga upozorila da nije bezbedan u Crnoj Gori, kaže za Kurir Golubovićev advokat Nikola Todorović.Danas u Srbiji- Prema mojim informacijama, Golubović je odlučio da se vrati u Srbiju pošto je na informativnom razgovoru, na kojem se zadržao nekoliko sati, upozoren da mu je u Crnoj Gori ugrožena bezbednost. Rečeno mu je i da bi zbog toga bilo najbolje da se u Crnoj Gori ne zadržava dugo i ja očekujem da će se on već danas vratiti u Srbiju - objasnio je Todorović.Golubović, koji je nepravosnažno osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 14 godina zatvora zbog trgovine drogom, podsetimo, nekoliko sati proveo je u podgoričkoj policiji, posle čega je pušten na slobodu.

Posle ovog događaja na svom profilu na Fejsbuku oglasio se i Kristijan. On je, inače, s prijateljima krenuo u posetu manastiru Ostrog.- Juče sam, po ulasku u Crnu Goru sa svoja tri prijatelja, imao strogu pratnju policije, da bi nas pred ulaz u Podgoricu uhapsili i odveli u glavnu policijsku stanicu. Kao razlog su naveli da moraju da nas provere do koske zbog naše bezbednosti. Pokušali su da nam uzmu DNK uzorke, otiske, slikali su nas i ispitivali satima o najintimnijim sitnicama. Oduzeli su mi pancir košulju, navodeći da mi je s njom bezbednost ugrožena. Ha-ha-ha, pravi primer vređanja inteligencije pametnog čoveka - napisao je Golubović.Smešne tvrdnjeGolubović se na svom profilu na Fejsbuku požalio i da je tokom saslušanja dobio samo jednu flašicu vode, a naveo je i da su mu komične tvrdnje da je njegova bezbednost ugrožena, kao i sugestija da napusti Crnu Goru.- Sve mi je to smešno jer, ako mi je život u opasnosti, onda nisu smeli da mi oduzmu pancir - napisao je Kristijan.(Z. N. - J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track