TIPOVALA ŽENU KOJOJ JE ČUVALA DETE: Bebisiterka odala osumnjičenima za pljačku gde je 55.000 evra
Foto: Shutterstock

Uhapšena četvorka

TIPOVALA ŽENU KOJOJ JE ČUVALA DETE: Bebisiterka odala osumnjičenima za pljačku gde je 55.000 evra

Crna Hronika -
Imala je uvid u imovinsko stanje oštećene jer je povremeno čuvala njenog sina, pa je informaciju o njihovom kretanju prenela S.Đ. koji je sa R.L. došao do stana, gde se jedan od njih dvojice maskirao kao policajac i pozvonio na vrata...

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je četvoro osumnjičenih da su 7. juna opljačkali ženu i njenog maloletnog sina, otevši im 55.000 evra.

Uhapšeni su S.Đ. (1980), R.L. (1977), M.K. (1982) i A.Đ. (1981), svi iz Beograda. Sumnja se da je M.K. rekla ostalim osumnjičenima da oštećena ima novca, ili kako je policija saopštila "tipovala" oštećenu.

Osumnjičena je imala uvid u imovinsko stanje oštećene jer je povremeno čuvala njenog sina, pa je informaciju o njihovom kretanju prenela S.Đ. Nakon te informacije, S.Đ. i R.L. su došli blizu stana, gde se jedan od njih dvojice maskirao kao policajac i pozvonio na vrata.

Kada je oštećena otvorila vrata drugi osumnjičeni je, maskiran fantomkom, ušao u stan i naredio njoj i njenom sinu da legnu na pod, nakon čega je iz torbe uzeo kesu u kojoj se nalazilo oko 55.000 evra. Prilikom pretresa stanova, kod S.Đ. i M.K. je pronađen deo novca, a A.Đ. je osumnjičena da je posle izvršenja dela takođe uzela izvesnu sumu novca.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva na saslušanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja