PODGORICA: Javio se svedok ubistva Duška Jovanovića, traži zaštitu!
Foto: Rojters

Vlada CG beži od isplate nagrade od milion evra

PODGORICA: Javio se svedok ubistva Duška Jovanovića, traži zaštitu!

Crna Hronika -
Potencijalni svedok se nedavno javio predsedniku Komisije za praćenje istraga o napadima na novinare Nikoli Markoviću kome želi da ispriča detalje o ubistvu urednika Dana Duška Jovanovića

PODGORICA - Nakon što se pojavila osoba raspoložena da kao zaštićeni svedok ispriča detalje koji bi mogli dovesti do rasvetljavanja ubistva Duška Jovanovića, Vlada je saopštila da, ipak, nije raspisala nagradu za podatke o ubicama urednika “Dana”.

Potencijalni svedok se nedavno javio predsedniku Komisije za praćenje istraga o napadima na novinare Nikoli Markoviću.

Kabinet Mila Đukanovića je 19. juna usvojio izveštaj Komisije, u kojem piše da treba da bude obnovljena nagrada od milion evra za informacije koje bi dovele do rasvetljavanja ubistva Jovanovića.

Kada je to objavljeno na sajtu Vlade i u svim medijima, Vlada nije ništa pojašnjavala ili demantovala, da bi sinoć šef Vladinog Biroa za javnost Srđan Kusovac rekao da Vlada nije verifikovala odluku o raspisivanju nagrade za informaciju o ubistvu Jovanovića i da nije zauzimala stav u vezi sa izveštajem Komisije.Ta izjava je usledila nakon što je Vlada upoznata da moguće postoji zaštićeni svjedok.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track