FATALNO KUPANJE: Pijan skočio u bazen i nije izronio!
Foto: Dragan Kadić

Tragedija u Mladenovcu

FATALNO KUPANJE: Pijan skočio u bazen i nije izronio!

Crna Hronika -
Spasilac koji radi na bazenu D.G. za Kurir je objasnio da je mladić normalno ušao skinuo se, garderobu ostavio na tribinama i uskočio u bazen. Od zaposlenih u SRC saznajemo da M.D znaju od ranije, kao i da su ga često viđali pod dejtsvom alkohola

BEOGRAD - M.D. (26) preminuo je u Mladenovcu, on je kako nezvanično saznajemo pod dejstvom alkohola i narkotika uskočio u bazen SRC "Ljubomir Ivanović Gedža" iz koga ga je izvuko sapasilac, mladić je imao puls ali je u Hitnoj pomoći preminuo.

Prema rečima zaposlenih u SRC "Ljubomir Ivanović Gedža" M.D. je na bazen došao oko 17 sati rekavši portiru da je već bio na bazenu ali da je otišao kući da jede i da se vratio.

Spasilac koji radi na bazenu D.G. za Kurir je objasnio da je mladić normalno ušao skinuo se, garderobu ostavio na tribinama i uskočio u bazen.

- Bio je sam u bazenu, dva puta je izonio i potom potonuo. Kad sam video da ne izranja treći put uleteo sam bazen i podigao sa dna. Kolega koji ovde radi pomogao mi je da ga izvučem... Bio je bez svesti te sam počeo da ga oživljavam, jednom se trgao i izbacio vodu. Kad je stigla Hitna imao je puls radili su reanimaciju neko vreme i odveli ga - priča spasioc D.G. i dodaje da je nakon pola sata saznao da je mladić preminuo.

Od zaposlenih u SRC saznajemo da M.D znaju od ranije, kao i da su ga često viđali pod dejtsvom alkohola.

Inače, bazen radi do ponoći a na njemu radi služba spasilaca preko Crvenog krsta.

J.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track