ZASPAO ZA VOLANOM KOD KRALJEVA: Kombi sa šestoro dece sleteo u provaliju od 30 metara
Foto: Nebojša Mandić

Jedan mrtav, 8 povređenih

ZASPAO ZA VOLANOM KOD KRALJEVA: Kombi sa šestoro dece sleteo u provaliju od 30 metara

Crna Hronika -
Putnik H.S. (44) je preminuo na licu mesta, dok su vozač i ostali putnici zadobili telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar „Studenica“ u Kraljevu

KRALJEVO - Na državnom putu Kraljevo - Raška, u Ušću kod Kraljeva noćas oko ponoći dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba izgubila život, a osmoro povređeno, saopštila je Policijska uprava u Kraljevu.

Kombi nemačkih registracija sleteo je u provaliju doboku oko 30 metara. Reč je o porodici koja se vraćala iz Nemačke u Tutin, a prema nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da je vozač zaspao za volanom.

Do nezgode je došlo kada je kombi marke „opel“, nemačkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Raške upravljao A.T. (41), a u kojem se nalazililo osam putnika, od kojih dve starije maloletnice i četvoro dece, svi iz mesta Dobri Dub kod Tutina, sleteo sa puta u pravcu kretanja.

Putnik H.S. (44) je preminuo na licu mesta, dok su vozač i ostali putnici zadobili telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar „Studenica“ u Kraljevu. Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu policijskih službenika, navedeno je saopštenju MUP.

Povređena deca van životne opasnosti

Šestoro dece koja su prethodne noći povređena, kada je kombi sleteo s puta u Ušću, na putu Kraljevo - Raška, van životne su opasnosti, rekao je Dragan Arsić, dečji hirururg u Zdravstvenom centru "Studenica", koji je prethodne noći zbrinuo povređenu decu.

"Od četvoro dece starosti od sedam do 13 godina, dvoje je teško povređeno, dok je dvoje prošlo sa lakšim povredama. Deca su smeštena na dečjem odeljenju bolnice i van životne opasnosti su.Dvoje starijih maloletnika je takođe van životne opasnosti i oni se nalaze na odeljenju hirurgije", rekao je Arsić , dodajući da je zbrinjavanje povređenih trajalu celu noć.

Arsić kaže da se jedna žena iz kombija, nalazi na odeljenju Intenzivne nege, i da je ona teško povređena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track