POČELO SUĐENJE: Optuženi Hamdija Retkoceri došao na suđenje
Foto: Beta

Krađa 200.000 evra

POČELO SUĐENJE: Optuženi Hamdija Retkoceri došao na suđenje

Crna Hronika -
Očekujem fer suđenje! Krivci treba da budu kažnjeni a meni vraćen novac, kaže Vukoje Milosavljević i podseća da se sa Retkocerijem poznaje 35 godina i da ga je upravo on savetovao da novac od prodaje nekretnina na Kosovu sakrije u zidu kuće u Prolom banji

KURŠUMLIJA- Pred Osnovnim sudom u Kuršumliji danas je održano pripremno ročište u procesu protiv Hamdije Retkocerija (50) iz Obilića koga tužilac tereti da je pre godinu dana iz kuće Vukoja Milosavljevića u Prolom banji ukrao 200.000 evra.

Milosavljević kaže da se danas izjasnio da se pridružuje gonjenju Retkocerija i još nekoliko lica.

- Očekujem fer suđenje! Krivci treba da budu kažnjeni a meni vraćen novac-kaže Milosavljević i podseća da se sa Retkocerijem poznaje 35 godina i da ga je upravo on savetovao da novac od prodaje nekretnina na Kosovu sakrije u zidu kuće u Prolom banji.

Podsetimo nakon hapšenja na Merdaru Retkoceri je proveo devet meseci u pritvoru ali je uz jemstvo od 15.000 evra pušten da se brani sa slobode. Iako su mnogi sumnjali da će se on pojaviti na suđenju, to se nije obistinilo.

Vukoje Milosavljević kaže da će na suđenju njega zastupati poznati advokat Goran Petronijević, dok je, kako kaže, Borivoje Borović otkazao ponomoćje Retkoceriju.

( M.Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track