JEZERO GAZIVODE: Ronioci Kfora u potrazi za srpskim mladićima
Foto: Reuters

Treći dan žalosti

JEZERO GAZIVODE: Ronioci Kfora u potrazi za srpskim mladićima

Crna Hronika -
Na groblju u mestu Rudare sahranjeni su Petar Mirković (28) i Vladan Stašić (34) koji su u ponedeljak ujutro stradali prilikom sudara dva glisera na jezeru Gazivode kod Zubinog Potoka

KOSOVSKA MITROVICA - Pretraga priobalja jezera Gazivode, u potrazi za dvojicom mladića iz Kosovske Mitrovice koji se vode kao nestali kada su se sudarila dva glisera, nastavljena je rano jutros a u toku dana i ronioci Kfora će biti uključeni u akciju.

Šef operative regionalne direkcije Kosovske policije Miodrag Lekić izjavio je da je u potrazi za A.M. (35) i D.N. (35) iz Kosovske Mitrovice čamcima rano jutros nastavljena pretraga priobalja jezera Gazivode. Lekić je precizirao da će ronici Kfora i danas takođe biti uključeni u pretragu jezera.

Na groblju u mestu Rudare u opštini Zvečan na severu Kosova juče su sahranjena druga dvojica mladića Petar Mirković (28) i Vladan Stašić (34) koji su u ponedeljak ujutro stradali prilikom sudara dva glisera na jezeru Gazivode kod Zubinog Potoka.

U Kosovskoj Mitrovici danas je treći dan žalosti koje je zbog ove nesreće proglasio privremeni opštinski organ u ovom gradu.Mladići su stradali kada su se pod još nerazjašnjenim okolnostima sudarila dva glisera u kojima su bili. Jedan od dva glisera je potonuo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track