NIŠ: Jedna osoba poginula, druga teže povređena u sudaru
Foto: Printskrin

Težak udes

NIŠ: Jedna osoba poginula, druga teže povređena u sudaru

Crna Hronika -
Do nesreće došlo prilikom kontakta teretnog vozila marke "tam75T" vlasotinačkih tablica kojim je upravljao nastradali P.Đ. (44) i koji se kretao u smeru Svrljigu i teretnog vozila "mman" makedonskih registarskih oznaka koji se kretao u smeru ka Nišu i kojim je upravljao Lj.J.(36), državljanin Makedonije

BEOGRAD - Na državnom putu Niš-Zaječar, kod sela Vrelo u okolini Niša jutros oko 5.25 sati poginuo je P.Đ.(44) iz okoline Vlasotinca, saopštila je niška policija.

U saopštenju se navodi da je do nesreće došlo prilikom kontakta teretnog vozila marke "tam75T" vlasotinačkih registarskih tablica kojim je upravljao P.Đ i koji se kretao u smeru Svrljigu i teretnog vozila "mman" makedonskih registarskih oznaka koji se kretao u smeru ka Nišu i kojim je upravljao Lj.J.(36), državljanin Makedonije.

U saobraćajnoj nesreći vozač P.Đ. je podlegao povredama, dok je suvozač S.S.(44) iz okoline Vlasotinca prebačen u Urgentni centar gde je zadržan radi daljeg lečenja.

Vozač Makedonskog teretnog vozila LJ.J. uz kriviičnu prjavu , uz krivičnu prijavu biće sproveden nadležnom tužzilaštvu u Nišu.Doktorka Slađana Milenković iz Hitne pomoći u Nišu rekla je da su ekipe ove službe na mestu nesreće zatekle jednu osobu u beživotnom stanju, a da je druga prevezena na hiruršku kliniku sa teštim povredama glave i ekstremiteta i da je prebačen na kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

http://www.youtube.com/watch?v=yiCpIQmQivw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja