Najnovije vesti

SMEDEREVO: Petorica huligana pretukla policajca!
Foto: KURIR

SMEDEREVO: Petorica huligana pretukla policajca!

Crna Hronika
Policajac je napadnut sinoć oko 21.30 sati u Karađorđevoj ulici u Smederevu kada se vraćao kući sa posla, a grupa huligana najpre ga je napala verbalno a potom, kada je pokušao da ih umiri i legitimiše, oni su i fizički nasrnuli na njega

BEOGRAD - Policajac zaposlen u Policijskoj upravi Zemun Nenad R. (29) teško je povređen kada su ga, bez ikakvog povoda, napala petorica izgrednika, od ranije poznata policiji, saopštio je Nezavisni sindikat policije.

Policajac je napadnut sinoć oko 21.30 sati u Karađorđevoj ulici u Smederevu kada se vraćao kući sa posla, a grupa huligana najpre ga je napala verbalno a potom, kada je pokušao da ih umiri i legitimiše, oni su i fizički nasrnuli na njega.

Od udarca, koji je zadobio u glavu, Nenad R. pao je na zemllju, a osumnjičeni su nastavili da ga šutiraju po telu, sve dok nije naišao je slučajni prolaznik, posle čega su se napadači razbežali.

Lekari smederevske bolnice konstovali su teške telesne povrede, odnosno prelom desne podlaktice, a policajac Nenad R. je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

"Nezavisni sindikat policije najoštrije osuđuje još jedan napad na kolegu i podseća da sve nadležne institucije, naročito tužilaštva i sudovi, moraju adekvatno da reaguju kako bi se stalo na put huliganima koji se bez ikakvog razloga, fizički obračunavaju sa pripadnicima policije. Apelujemo na sudove da prestanu sa politikom izricanja blagih kazni počiniocima ovakvih i sličnih napada i podsećamo još jednom da ja napad na policiju - napad na državu", navodi se u saopštenju sindikata.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...