Najnovije vesti

POTRAGA: Devojčica (15) nestala kod Bajmoka, pronađena samo njena patika
Foto: Kurir Štampano

Otiša da vrati duks prijateljici

POTRAGA: Devojčica (15) nestala kod Bajmoka, pronađena samo njena patika

Crna Hronika
Tijana J. (15) iz Subotice poslednji put je viđena na putu prema naselju Rata, kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru Rata.Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između 12 i 1 sat posle ponoći

SUBOTICA - Tijana Jurić (15) iz Subotice nestala je u noći između petka i subote u Bajmoku, gde je bila u poseti babi i dedi. Devojčica se od prijatelja oprostila nešto posle ponoći, posle čega je krenula ka Sportskom centru „Rata“ da prijateljici vrati pozajmljenu duksericu.

Goran Bogunović, ujak nestale devojčice, rekao je za Kurir da je Tijana vrlo odgovorna devojčica.
- Nikada ne bi otišla a da se ne javi baki i deki kod kojih je bila u gostima. Često dolazi kod njih, to je blizu Subotice, u kojoj inače živi - kazao je Goran.

Telefon zanemeo

Prema njegovim rečima, prijatelji su poslednji put videli Tijanu kada je krenula ka Sportskom centru kako bi vratila duks prijateljici.
- Nije stigla do hale, nestala je na putu do nje. Upravo tu je i nađena jedna njena bela „starka“ - dodaje ujak.

Bogunović je uputio apel da se jave svi koji bi mogli eventualno da pomognu u pronalaženju njegove sestričine.
- Tijanu smo zvali tokom cele noći, ali se nije javljala na mobilni telefon. Baterija je u međuvremenu ispražnjena i ona više nije dostupna - očajna je porodica devojčice.
Čim se saznalo za Tijanin nestanak, u Sportskom centru „Rata“ okupilo se pedesetak njenih drugova i drugarica, grupa roditelja i članovi njene porodice.
- Tokom noći roditelji i deca u automobilima i na biciklama obišli su sve ulice na Rati i Bajmoku, ali nisu je našli - kazao je izvor Kurira.

U potrazi i psi

Tijanin nestanak prijavljen je policiji, koja se odmah uključila u potragu. Tokom jučerašnjeg dana mesto na kom je Tijana poslednji put viđena pretraživali su i policijski psi.
- Možda će od pomoći biti kada policija locira njen telefon. Procedura je takva da za podnošenje zahteva za lociranje mobilnog telefona mora da prođe 24 sata od prijave nestanka - objašnjavaju iz policije.

ČINJENICE
Kako je nestala devojčica iz Subotice

- u noći između petka i subote bila sa društvom
- posle ponoći se pozdravila i krenula prema drugarici
- pošto se nije javila babi i dedi, oni su počeli da je traže
- u potragu su se uključili Tijanini drugovi i njihovi roditelji
- uskoro su se pridružili i policajci
- nađena patika za koju se veruje da pripada Tijani

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...