NI TRAGA OD TIJANE: Ceo Bajmok na nogama, svi traže nestalu devojčicu!
Foto: Kurir Štampano

Drugi dan potrage neuspešan

NI TRAGA OD TIJANE: Ceo Bajmok na nogama, svi traže nestalu devojčicu!

Crna Hronika -
U policiji nisu želeli ništa zvanično da kažu, sem da je istraga u toku i da čine sve da devojčica što pre bude pronađena. U potragu su uključeni i psi tragači, koji su pretraživali okolinu „letnjeg“ puta, gde se devojčica odvojila od drugova i krenula ka Sportskom centru „Rata“,

Stanovnici Bajmoka kod Subotice, kao i policija i pripadnici Žandarmerije bez prestanka traže petnaestogodišnju devojčicu Tijanu Jurić., koja je nestala između petka i subote oko jedan čas iza ponoći.

U potragu su uključeni i psi tragači, koji su pretraživali okolinu „letnjeg“ puta, gde se devojčica odvojila od drugova i krenula ka Sportskom centru „Rata“, da drugu vrati duks koji joj je bio oko struka. Vatrogasci su čak ispraznili obližnji kanal, ali nikakvi tragovi nisu pronađeni.

Jedini trag je devojčicina patika, bela „starka“, pronađena vrlo brzo pošto su drugovi primetili da je nema.

- Deca su se vraćala zajedno kući i ona se setila da je prijateljev duks kod nje, te je krenula ka centru da mu ga vrati - priča jedna Bajmočanka, koja sa više desetina sugrađana već dva dana traži devojčicu.

- Drug ju je čekao i kada mu je bilo sumnjivo što je dugo nema i ne javlja se na telefon, nazvao je ostale da pita za nju i krenuo joj u susret. Međutim, nije je sreo, na tom putu pronađena je samo njena patika.

Kako se nije javljala na telefon, a nije ni stigla kući, u potragu su odmah krenuli i ostali njeni drugovi, njihovi roditelji a pozvana je i policija.

- Svi smo u šoku, već dva dana i noći ne spavamo, tražimo je i nadamo se da će se uskoro pojaviti živa i zdrava - kaže vidno potresena Bajmočanka.

- Deca plaču bez prestanka, nekoliko puta su odlazili do tog puta i pretražili svaki njegov deo, ne bi li nešto pronašli. Možete zamisliti kako je roditeljima, sve bi dali samo da je pronađu.

U policiji nisu želeli ništa zvanično da kažu, sem da je istraga u toku i da čine sve da devojčica što pre bude pronađena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track