UKRALI 12.000 EVRA I DUKATE: Pohapšeni razbojnici koji su pretukli i opljačkali starca!
Foto: Kurir

Drska pljača u selu Zlot

UKRALI 12.000 EVRA I DUKATE: Pohapšeni razbojnici koji su pretukli i opljačkali starca!

Crna Hronika -
Četvorica osumnjičenih muškaraca se tereti da su upali u kuću I. T. (73) pretukli ga u dvorištu bejzbol palicama, zatim pokrali devize i zlato, a onda pobegli pre nego što su komšije čule zapomaganje

BOR - Borska policija je uhapsila E. I. (27), i S. J. (34), S.D. (59) i M. F. (81) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su 25. jula u selu Zlot, tokom noći ušli u kuću I. T. (73), fizički ga napali i oteli veću količinu novca i dragocenosti.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivično delo razbojništvo i po odobrenju višeg javnog tužioca u Zaječaru odrežena im je mera zadržavanja.

Podestimo I. T. (73) iz borskog sela Zlot brutalno je prebijen, nakon čega su mu nepoznati razbojnici oteli 12 hiljada evra i dukate, koje je krio u kući. Razbojnici su, pod okriljem mraka, ušli u dvorište I. T, ali ih je starac čuo. Izašao je napolje, pa oni su ga napali i prebili bejzbol palicama. Nakon toga su izvršili premetačinu, pronašli novac i zlato i pobegli.Zapomaganje I. T. su čule komšije, koje su pozvale policiju.

( Istmedia.rs/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track