(VIDEO) TIJANIN OTAC: Ne znam kako ćemo ovo preživeti!
Foto: Kurir Štampano

Igor Jurić skrhan bolom jer je na najstrašniji način izgubio ćerku

(VIDEO) TIJANIN OTAC: Ne znam kako ćemo ovo preživeti!

Crna Hronika -
Pomračen um: Ne znam kakav čovek moraš da budeš da bi napakostio takvom detetu kakva je bila moja Tijana, kroz suze je rekao Igor Jurić

BAJMOK - Ne znam kako da okarakterišem i opišem monstruma koji nas je zauvek zavio u crno... Ne znam kakav čovek moraš da budeš da bi napakostio takvom detetu kakva je bila moja mezimica Tijana. Taj monstrum ima više od 120 kilograma, a iživljavao se nad detetom od 47 kila, pa da li je to čovek ili životinja? Ne znam kako bih ga uopšte nazvao.Ovo je juče, skrhan bolom i tugom, izjavio Igor Jurić, otac petnaestogodišnje Tijane, koja je, posle trinaestodnevne potrage nađena mrtva kod Sombora. Nada da će se Tijana vratiti živa i zdrava majci Mirjani i starijoj sestri Saški kod Igora ni u jednom trenutku nije kopnela.Stoički je otac minute duge kao sate, a dane kao godine, podnosio čekajući i nadajući se da će od policije dobiti obaveštenje da je Tijana nađena, da je ponovo snažno očinski zagrli i poljubi. Sve se srušiloA onda je, iznenada, stigla strašna vest i ceo svet se za Igora srušio.- Ne znam kako ćemo ovo preživeti. Prošli smo kroz neviđeni pakao, nismo znali gde nam je dete, a s druge stane, bilo je zaista mnogo pritisaka. Ovo što nam se dogodilo i što smo preživljavali svih ovih dana koliko je trajala potraga za Tijanom jeste jedno jezivo i stravično iskustvo koje nam je donelo nenadoknadiv gubitak. Nadam se da u ovoj našoj Subotici i u Srbiji više nikada nijedno dete neće stradati na ovakav način - rekao je kroz suze Igor novinarima koji su se okupili ispred porodične kuće u Bajmoku.Nesrećni otac zahvalio je čitavoj Srbiji što je proteklih dana bila uz njegovu porodicu i angažovala se kako bi njegova ćerka bila nađena.- Svestan sam da je Tijana dobila publicitet koji nisu deca koja su bila u sličnoj ili, ne daj bože, u istoj situaciji. Neka se posle ovoga pokrene uvođenje neke oštrije kazne za ovakve i slične prestupe - rekao je Jurić. Podržaćemo inicijativuOn je dodao da ljudi moraju da shvate da takve stvari ne smeju da se rade. - Mi ćemo kao porodica koja je ostala bez jednog svog člana apsolutno podržati takvu inicijativu - poručio je Igor Jurić.

POGLEDAJTE SNIMAK ADRIA MEDIA TV:

http://www.youtube.com/watch?v=dGyWovolGKA
Suze... Tijanin rođak
Suze... Tijanin rođak

Rođaci i prijatelji u šoku zbog tragedije BEZ MILOSTI ZA KRVNIKA!Ispred kuće i u dvorištu Tijanine babe i dede juče su vladali muk i neverica među ljudima koji su došli da podele bol s Tijaninim najmilijima. Ista slika bila je i na ulicama ovog pograničnog mesta, u prodavnicama, kafićima...- Svi smo se nadali da će se ova noćna mora ipak dobro završiti. Verovali smo da će se Tijana na kraju vratiti sestri i roditeljima, ali sve naše nade su raspršene na najstrašniji mogući način. Za ovakvog krvnika milosti ne sme da bude - pričali su juče meštani Bajmoka.Dragan S. kaže da monstruma treba pustiti iz zatvora da bi ga meštani Bajmoka kaznili.- Nije ni trebalo da ga zadržavaju u pritvoru. Trebalo je da ga puste i objave sve njegove podatke i lokaciju. Kaznili bismo ga mi, cela Srbija, koja se ujedinila u traženju Tijane - kaže Dragan.Sanja J. ogorčeno kaže da bi ubicu trebalo najpre mučiti, a zatim obesiti za primer.- Umesto toga, osudiće ga na robiju i posle toga pustiti na slobodu i opet će nečije dete stradati. Život nije fer, zašto nebo uzima one pred kojima je tek život - kroz suze kaže Sanja, koja ima ćerkicu Tijaninih godina.

Mesto užasa... Ovde je nađeno telo
Mesto užasa... Ovde je nađeno telo

Kao u horor filmuZAKOPANA NA DIVLJOJ DEPONIJITelo ubijene Tijane zakopano je na divljoj deponiji kraj puta Svetozar Miletić - Čonoplja. Pored deponije, koja izgleda jezivo, nalazi se urušena kućica, a pored deponije prolazi malo vozila, pa je Đurić mogao neometano da završi svoj jezivi pir. I juče je ovo improvizovano smetlište bilo ograđeno policijskom trakom, a patrolna kola policije i uviđajna ekipa svedočili su da je istraga nastavljena.

SuboticaDANAS SAHRANA I DAN ŽALOSTIPovodom tragične smrti Tijane Jurić gradsko veće Subotice donelo je odluku da današnji dan proglasi danom žalosti na teritoriji grada, a devojčica će danas u 17 sati biti sahranjena na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi, dok će se opelo održati sat ranije u Crkvi svetog vaznesenja Gospodnjeg u Subotici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track