AKCIJA MARINA: Uhapšeni organizatori prostitucije u Budvi
Foto: Dragan Kadić

Istraga u toku

AKCIJA MARINA: Uhapšeni organizatori prostitucije u Budvi

Crna Hronika -
Lisice su stavljene na ruke vlasnika kluba "San Remo" Rada Božovića (50), menadžera Miloša Vlahovića (34), a ubrzo i njhovog saradnika Marka Jovanovića (28)

BUDVA - Policija je juče, dva i po sata iza ponoći, upala u ekskluzivni noćni klub “San Remo” u Budvi i uhapsila vlasnika lokala Rada Božovića (50), menadžera Miloša Vlahovića (34), a ubrzo i njhovog saradnika Marka Jovanovića (28), za koje se sumnja da su organizovali lanac prostitucije.

Policijska akcija “Marina” pripremana je nekoliko meseci, nakon što su inspektori Odseka za organizovani krminal posumnjali da se iza imena “ekskluzivni bar” krije javna kuća.

Nakon brojnih dojava o tome kakve se usluge pružaju u noćnim satima, u apartmanima kuće koja se nalazi na glavnoj gradskoj raskrsnici, na putu ka Kotoru, oni su juče sa pripadnicima Posebne jedinice policije i kolegama iz Budve, upali u taj noćni bar.

U tom trenutku, kako se saznaje, “San Remo” je bio pun gostiju.

Većina je sedela u prizemlju noćnog kluba i gledala kako na maloj sceni devojka izvodi striptiz.

Policija je svima naredila da ostanu na svom mestu, a potom iz noćnog kluba izvela Božovića, Vlahovića, devet devojaka koje su radile u tom klubu, ali i jednu “mušteriju”.

Policija je iz tog kluba izuzela i zaplijenila i kompletnu opremu za video nadzor, i počela proveru materijala.Podgoričani Božović, Vlahović i Marko Jovanović iz Priboja, juče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru, koji je nakon saslušanja, odredio 48-časovno zadržavanje.

Sva trojica juče su pred tužiocem negirali da su klijentima podvodili devojke za novac.

Policija je od Rada Božovića oduzela 50.000 evra koje su pronašli u “San Remu” i pištolj za koji nije imao dozvolu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja