Majka ubice Tijane Jurić danas dobila otkaz iz kuće!
Foto: Dragana Udovičić

Živeli kao podstanari

Majka ubice Tijane Jurić danas dobila otkaz iz kuće!

Crna Hronika -
Makavija je dobila rok da se do kraja avgusta iseli iz iznajmljene kuće u kojoj živi od juna meseca

BEOGRAD - Makivija Đurić, majka Dragana Đurića, koji je priznao da je ubio Tijanu Jurić, dobila je nalog za isljenje iz kuće u kojoj živi.

Gazda kuće je od Đurićeve pozvao je danas pre podne oko 11.30 sati Makaviju da se do kraja avgusta iseli iz kuće u kojoj živi od juna ove godine pošto je isteklo tri meseca.

"Moj sin to nije uradio, a i ako jeste nije sam, nekoga je ucenio. Znam svoje dete, on nije sposoban za to. Žao mi te devojčice ona ništa nije kriva, žao mi njenih roditelja, ali teško mi je i zbog mog sina", ispričala je Makivija Đukić za Kurir i dodala da ako se dokaže da je to tačno da je njen sin ubica da za to sigurno treba da odgovara, ali i to da joj ništa nije jasno.

Podstanari su a pored Dragana ima i ćerku koja je udata i živi u Kleku i kako kaže svi su u šoku i neveruju da je tako nešto njihov Dragan mogao da uradi.

"Ćerka mi ima dva sina jedan ima osam drugi 10 godina. Dragan je bio ujak, ali i sin kakav se samo može poželeti"- priča ova nesrećna žena i dodaje da je Dragan imao ideju da kad reši ostavinsku raspravu sa porodicom, u kojoj mu sleduje nešto malo zemlje, da je planirao da za sebe i majku kupi kuću.

Poslednji put sa sinom je bila u utorak kako nam je objasnila bio je to uobičajen dan, nisu mnogo pričali. U sredu je Dragan otišao na posao i tamo je bio uhapšen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track