CECIN SIN ZA KURIR O TUČI: Momci su me provocirali i otvoreno se podsmevali!
Foto: Zoran Šaponjić

Mladi Ražnatović akter incidenta

CECIN SIN ZA KURIR O TUČI: Momci su me provocirali i otvoreno se podsmevali!

Crna Hronika -
Dve verzije: Bio sam s društvom, a ti momci su sve vreme gledali u našem pravcu i smejali nam se. Bilo je očigledno da su pričali nešto o meni, ali nisam čuo šta pa sam morao da reagujem, rekao Veljko za Kurir; Ceca: Samo je bio u društvu u kojem su se potukla dva mladića

BEOGRAD - Aleksa P. (18) i maloletni A. R. (17) primljeni su oko 2.30 u noći između nedelje i ponedeljka s povredama u beogradski Urgentni centar. Dvojica mladića su policajcima izjavila da su povređena u tuči ispred splava „River“ u kojoj je učestvovao Veljko Ražnatović, sin poznate pevačice Svetlane Ražnatović.Policija proverava njihove navode i utvrđuje sve okolnosti u vezi s ovim slučajem.

Saslušani u bolnici

- Aleksa P. i maloletni A. K. sami su došli u bolnicu. Rekli su da su pretučeni, pa je obaveštena i policija. Njih dvojica su saslušana u Urgentnom centru, a policajci PS Savski venac o događaju su obavestili i PS Novi Beograd, koji se uključio u istragu - kaže izvor Kurira.Veljko Ražnatović za Kurir kaže da je tačno da se potukao s dvojicom mladića, ali samo zbog toga što su ga celo veče provocirali. On je, kako saznajemo, na splavu bio s novom devojkom i drugovima.- Nisam ja kriv što svi imaju neke predrasude o meni, a i ne poznaju me. Bio sam s društvom na splavu „River“, a ti momci su sve vreme gledali u našem pravcu i smejali nam se. Bilo je očigledno da su pričali nešto o meni, ali nisam čuo šta - rekao je Ražnatović.Kad je s drugovima izašao ispred splava, ponovo je sreo Aleksu P. i A. R.- Pitao sam ih da li imaju nešto da mi kažu, a oni su tad počeli da mi dobacuju: „Ajde, zovi svoje obezbeđenje, šta čekaš“. Ja obezbeđenje nemam već skoro četiri godine. Počeli smo da se bijemo, a u tuču su se umešali i moji drugovi, a ne pripadnici obezbeđenja, kako su njih dvojica izjavila - kaže Veljko za Kurir.Pljuštali šamariIako je Ražnatović potvrdio da je učestvovao u tuči ispred „Rivera“, njegova majka Ceca imala je drugačiju verziju incidenta. Ona je za Kurir rekla da njen sin nema nikakve veze s incidentom.- Moj sin nije učestvovao u tuči. Povezali su ga s ovim događajem samo zbog toga što je poznat. Problem je napravio mladić D. Č., koji je sedeo u separeu u kojem je bio moj sin iako nije bio u njegovom društvu. U jednom trenutku udario je šamar jednom Veljkovom drugu... Posle tog incidenta svi su izašli sa splava da sačekaju policiju, koja je legitimisala D. Č. - rekla je Svetlana Ražnatović.Aleksa P. i maloletni A. R. primljeni su u Urgentni centar s lakšim povredama.- Oni su pregledani i pušteni na kućno lečenje - rečeno nam je u Urgentnom centru.

Krivična prijavaOKRŠAJ ISPRED CECINE KUĆE- april 2014 - Protiv Veljka je policija podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje zbog sumnje da je 22. aprila ispred svoje kuće lakše povredio Mihaila J. (17).- decembar 2013 - Veljko je krajem prošle godine završio u Urgentnom centru zbog povrede glave. Ceca je tad izjavila da se njen sin povredio i da mu je pukla arkada tokom sparingovanja na treningu.

TužilaštvoI VELJKO ĆE BITI SASLUŠAN?Povodom incidenta ispred splava najverovatnije će biti saslušan i Veljko Ražnatović i ostali učesnici tuče.- Naknadno će biti utvrđeno da li ovde ima elemenata krivičnog dela i da li će protiv nekog biti podneta prijava - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track