AKCIJA POLICIJE: Trojica Beograđana uhapšena zbog krađa i provala!
Foto: Kurir

Pronađeno oružje i narkotici

AKCIJA POLICIJE: Trojica Beograđana uhapšena zbog krađa i provala!

Crna Hronika -
Osumnjičene Beograđane policija tereti da su naoružani drvenim palicama i pištoljima upadali u trafike, kuće i uzbrutalno premlaćivanje od žrtava otimali novac

BEOGRAD - Zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela razbojništvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, beogradska policija je uhapsila tri osobe.

U akciji policije uhapšeni su D.Lj. (37), I.V. (40) i Đ.O. (32) iz Beograda.

Osumnjičeni D.Lj. se tereti je 8. avgusta opljačkao radnika trafike, uz upotrebu drvene palice, kada mu je navodno naneo teške telesne povrede, a zatim oduzeo novac u iznosu od oko 27.000 dinara i mobilni telefon.

D.LJ. se tereti da je, takođe, 9. juna u Mladenovcu sa Đ.O. ušao u porodičnu kuću oštećenog koga su vezali i uz upotrebu fizičke sile i pretnju pištoljem oduzeli 2.300 eura i 82.000 dinara, nanevši mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni I.V. se tereti da je 6. avgusta, maskiran ušao u objekat benzinske pumpe i uz pretnju pištoljem, od radnika oduzeo 10.000 dinara, mobilni telefon i tablet računar, a sutradan je na isti način iz jedne pekare oduzeo 7.000 dinara.

Prilikom pretresa porodične kuće D.Lj. pronađen je pištolj marke CZ i osam pvc kesica sa, kako se sumnja, opojnom drogom spid.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track