Najnovije vesti

OTAC NESTALE IVANE: Ništa ne brinite, moja ćerka je živa i zdrava!
Foto: Kurir Štampano

Devojčica svojeglava, roditelji joj ne mogu ništa

OTAC NESTALE IVANE: Ništa ne brinite, moja ćerka je živa i zdrava!

Crna Hronika
Od 1. avgusta nisam se čuo sa ćerkom, ali verujem da joj ništa ne fali jer je dobro poznajem, rekao Drago Podraščić

BEOGRAD - Moja ćerka je živa i zdrava. Svojevoljno je 1. avgusta otišla s drugarima na žurku i od tada se nismo čuli s njom, ali pretpostavljam da joj ništa ne fali jer je dobro poznajem. Moja ćerka je svojeglava i ne mogu joj ništa, rekao je juče za Kurir Drago, otac Ivane Podraščić, čije su fotografije preplavile društvene mreže poslednjih dana.

Ivanin nestanak policiji je prijavila njena godinu dana starija sestra, koja nije htela da daje izjave za medije, ali je drugarica nestale devojke rekla da je Ivanina sestra strašno zabrinuta.

- Ivani nije prvi put da ode od kuće i da se dugo ne vraća, ali uvek bi se javila sestri. U ovom slučaju je prošlo skoro tri nedelje, ali se ona još nije javila. Zato je sestra prijavila nestanak, što je naljutilo njihovog oca - kazala je jedna od Nikolininih drugarica i dodala da se otac naljutio jer je o Ivaninom nestanku zabranio da se govori.
Druga prijateljica dodala je da je Ivanina sestra 18. avgusta na svom Fejsbuk profilu napisala da joj je sestra nestala.

- Znamo da ima nekog starijeg momka, koji ima problematičnu prošlost. Svi smo u početku mislili da je reč o šali, ali kako su dani prolazili, shvatili smo da situacija može da bude ozbiljna - kaže naša sagovornica.

(J. R.)

Potraga u Kostolcu
ALEKSANDRA TRAŽE
VEĆ DEVET DANA

Policija i dalje traga za Aleksandrom Jovanovićem iz Kostolca, koji je nestao 13. avgusta. On je stan napustio u svetlozelenoj majici i braon maskirnim pantalonama i od tada mu se gubi svaki trg. Jovanović je nestao nakon mesec dana provedenih u požarevačkoj bolnici na neuropsihijatriji.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...