Najnovije vesti

MAJKA NESTALE IVANE: Zbog ćerke strepim već puna 22 dana!
Foto: Dragan Kadić

Nada Podraščić, majka Ivane Podraščić kaže za Kurir

MAJKA NESTALE IVANE: Zbog ćerke strepim već puna 22 dana!

Crna Hronika
S jedne strane sam sigurna da će se vratiti, a s druge se plašim da bi neko mogao da joj naudi, kaže Nada Podraščić

BEOGRAD - Osećanja su mi podeljena... S jedne strane sam sigurna da će se moja Ivana uskoro vratiti živa i zdrava, a s druge strane se plašim da su mi ćerku oteli i da će je ubiti ukoliko se zbog njenog nestanka podigne velika medijska prašina.
Ovo je juče za Kurir rekla Nada Podraščić, majka Ivane Podraščić (14), koja je nestala 1. avgusta. Nada kaže da je te večeri Ivana trebalo da ode na neki rođendan.

Otišla na rođendan

- Rekla je da ide prvo na Kanarevo brdo, gde treba da se nađe s jednim drugom, a posle je trebalo da s drugim prijateljem ide na rođendan. Međutim, od tog drugog dečaka, ne znam kako se zove, saznali smo da se ona s njim uopšte nije videla! Prošle je više od 20 dana kako ništa ne znam o ćerki... - priča Nada.

Ona dodaje da se, kao i suprug Drago, plaši da će Ivani možda nauditi onaj kod kojeg se sada nalazi.
- Suprug i ja smo bili protiv podizanja medijske prašine jer postoji mogućnost da je ubije taj kod kojeg se sada nalazi. Morate da nas razumete. Mi smo uvereni da će se Ivana vratiti, ovo joj nije prvi put. Bude negde nekoliko dana, pa se vrati - objašnjava Nada.

Socijalni radnici ćute

Iz Gradskog centra za socijalni rad kažu da su obavešteni o nestanku maloletne devojčice, ali nisu hteli da daju bilo kakve konkretne podatke o ovom slučaju.
- Po saznanju da je prijavljen nestanak devojčice, Centar je preduzeo sve neophodne mere, a u cilju zaštite interesa deteta, javnost je isključena iz rada na konkretnom slučaju - rekli su iz Centra za socijalni rad.

(J. R. - M. I.)

Čudno
MISTERIOZNA PORUKA

Na sajtu Kurira, ispod teksta o Ivaninom nestanku, pojavio se komentar u kojem je pisalo: „Vraćam se kući, bez brige, radila sam i napokon imam da vam vratim pare“. Novinari Kurira više puta su pokušali da pošalju poruku na imejl s koga je upućena poruka, ali naša poruka se svaki put vratila.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...