UBICA BIO RASPOLOŽEN ZA PROVOD: Milićev krenuo u diskoteku, pa uhapšen 29. avgusta u Šendženu!
Foto: Facebook

Bez griže savesti

UBICA BIO RASPOLOŽEN ZA PROVOD: Milićev krenuo u diskoteku, pa uhapšen 29. avgusta u Šendženu!

Crna Hronika -
Marko Milićev (33) utočište pronašao kod jataka, našeg državljanina. Prilikom hapšenja je pao na kolena i molio da provere njegov identitet jer se plašio da bude optužena kao narko-diler, što se u kini kažnjava smrtnom kaznom

BEOGRAD - Marko Milićev (33), osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu „mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), uhapšen je u petak 29. avgusta, odnosno tri dana pre nego što su Kinezi o tome obavestili srpsku policiju!

Milićeva je skrivao jatak iz Srbije. Šendžen je industrijska metropola sa više od 15 miliona stanovnika. Prema saznanjima Kurira, Milićev je uhapšen u petak 29. avgusta u večernjim satima, u gradu Šendženu, u kineskoj provinciji Guangdung.

- Prema do sada prikupljenim informacijama, Milićev, je izvadio kinesku vizu i iz Istanbula odleteo u Hongkong. Tamo je doputovao 13. avgusta, a nakon toga je prešao u Šendžen, koji je samo 35 kilometara udaljen od Hongkonga - otkriva izvor Kurira. On je uhapšen ispred noćnog kluba "Peper" kada je krenuo u provod!Podsetimo, Milićev je molio Kineze da ga odmah izruče u Srbiju. On je prilikom hapšenja pao na kolena i molio da provere njegov identitet - dodaje naš sagovornik. Po svemu sudeći, procenio je da mu je bolje da bude izručen Srbiji zbog izazivanja nesreće u kojoj je nastradao Luka nego da rizikuje da ga Kinezi eventualno zadrže zbog droge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track