UŽICE: Žena između nogu sakrila 14 grama heroina
Foto: Shutterstock

Akcija policije

UŽICE: Žena između nogu sakrila 14 grama heroina

Crna Hronika -
Inspektori znali da M. H. ima drogu, pa je upućena u bolnicu na pregled

UŽICE - Užička policija uhapsila je M. H. (54) iz ovog grada nakon što je ginekološkim pregledom u bolnici u njenom međunožju nađen skriveni smotuljak sa 13,9 grama heroina!

Policija je, kako se nezvanično saznaje, imala dojavu da M. H. ima kod sebe određenu količinu droge, pa je izvesno vreme pratila osumnjičenu. Na kraju je patrola zaustavila M. H. nedaleko od njene kuće.

Droga u kondomu

- Spoljnim pregledom osumnjičene ništa nije pronađeno. Međutim, na osnovu ranijeg iskustva odlučili smo da zatražimo i ginekološki pregled kako bismo otklonili sumnju da je sakrila narkotike na intimnim mestima. Po nalogu tužioca, M. H. je upućena u bolnicu na ginekološki pregled - kaže naš izvor iz istrage.

Nakon što je dežurni ginekolog odradio svoj deo posla u užičkoj bolnici, sumnje policije su potvrđene.

- Na intimnom mestu osumnjičene nađen je kondom i u njemu, kako je kasnije utvrđeno, skoro 14 grama heroina - kazao je naš sagovornik.

Nije jedinstven slučaj

Ovo nije jedinstven slučaj da zavisnici od droge na ovaj način kriju heroin i pokušavaju da prevare policiju.- Heroin se najčešće pakuje u kondome i guta ili se krije u telesnim šupljinama. Ta „moda“ je stigla iz sveta i brzo su je prihvatili i narko-zavisnici u Srbiji - kažu u istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track