Pančevački most: Taksista pregažen dok je stajao pored kola
Foto: Ilustracija Dragan Kadic

Umalo nova nesreća

Pančevački most: Taksista pregažen dok je stajao pored kola

Crna Hronika -
V. T. je išao iz Krnjače ka gradu. Kad se popeo na most, automobil je počeo da se gasi. Zaustavio se u desnoj traci, upalio sva četiri migavca i izašao da vidi o čemu je reč. U tom trenutku naišao je automobil, koji je najpre udario u taksi vozilo, a potom i u V. T.

BEOGRAD - V. T. (26), taksista udruženja „Pink taksi“, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu u Beogradu.

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 21 sat, kad je na taksistu, koji je izašao iz pokvarenog vozila, naleteo drugi automobil.

- V. T. je, kako mi je ispričao, išao iz Krnjače ka gradu. Kad se popeo na most, automobil je počeo da se gasi. Zaustavio se u desnoj traci, upalio sva četiri migavca i izašao da vidi o čemu je reč. U tom trenutku naišao je automobil, koji je najpre udario u taksi vozilo, a potom i u V. T. - kaže za Kurir Novica Radosavljević, šef radio mreže „Pink taksija“.

Povređeni V. T. je kolima Hitne pomoći prevezen najpre u Urgentni centar, a potom u bolnicu na Banjici.- Vozač koji je naleteo na V. T. se posle sudara zaustavio. Bio je fer i korektan, a čak je išao i u bolnicu da se raspita za zdravstveno stanje taksiste. V. T. je zadobio prelom ključne kosti i potkolenice i ugruvan mu je kuk - kaže Radosavljević.(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track