Hteo je da mi siluje dete!

Ispovest majke

Hteo je da mi siluje dete!

Crna Hronika -
Sreća je što je uspela da pobegne, kaže Deliva B., majka devojčice (10) kojoj je Ištvan S. skinuo donji deo trenerke i gaćice, pa izvadio svoj polni organ

BAČKO GRADIŠTE - Užas!Desetogodišnja devojčica kojoj je penzioner Ištvan S. (74) iz Bačkog Gradišta 15. marta skinuo donji deo trenerke i gaćice, pa je izvadio svoj polni organ i krenuo ka njoj, u teškom je psihičkom stanju.Njena majka Deliva B,. koja je Ištvana prijavila policiji, kaže da dete ne može da spava i da se plaši da ode i do prodavnice:- Preplašena je. Pa on je hteo da je siluje! Na svu sreću, nije uspeo u tome... Teško mi je što je to preživela i trudim se da joj pomognem da sve to prebrodi - kaže Deliva B.Ištvan je, podsetimo, devojčicu koja se igrala s vršnjacima na silu uvukao u dvorište:- Sreća je što je bila prisebna, pa je uspela da pobegne. Ne znam šta bih uradila da ju je kojim slučajem silovao. I ovako strahujem za nju - kaže ogorčena majka Deliva B.Preplašena devojčica majci nije rekla šta joj je Ištvan uradio. Poverila se majci svoje najbolje drugarice. Ona je odmah obavestila devojčicinu majku i očuha, koji su pozvali policiju:- Nije mi rekla zato što se bojala da je ne grdim. Mala je ona još, jadnica - kaže Deliva B.Ištvanu je određen pritvor do mesec dana. On je policiji priznao da je dete skinuo, ali je rekao da nije imao nameru da je dira, već je samo hteo da se igra s njom.

Slađana Stojanović

Komšija: Sram ga bilo!Komšije koje smo zatekli ispred kuće ogorčene su na Ištvana.- Mator čovek, a tako nešto da uradi. Sramota. Ona je tako mila devojčica. Njeni su roditelji i ovako siromašni i imaju muke, samo im je još ovo trebalo. Ranije se pričalo da je nešto slično učinio i pre deset godina, ali da roditelji tog deteta nisu smeli da ga prijave - kaže jedan od komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track