PREŠAO U SUPROTAN SMER: Automobil udario u ogradu Gradske bolnice, povređen vozač
Foto: KURIR

Saobraćajna nesreća

PREŠAO U SUPROTAN SMER: Automobil udario u ogradu Gradske bolnice, povređen vozač

Crna Hronika -
Vozilo je iz čistog mira preleteo preko ostrva i udarilo direktno u betonski stub ograde parkinga Gradske bolnice, ispričali su očevici u neverici
1 / 6 Foto: KURIR

BEOGRAD - Muškarac star oko 50 godina povređen je sinoć oko 19.30 sati kada se automobilom "sitroen sakso" zakucao u ogradu KBC "Zvezdara" u Ulici Dimitrija Tucovića. Prema rečima očevidaca, vozač je pre toga, vozeći u smeru ka Zvezdarskoj šumi, izgubio kontrolu, prešao preko razdelnog ostrva i obe trake suprotnog smera, da bi na kraju završio na trotoaru, gde je probio ogradu bolnice.

Srećom, on nije naleteo na druga vozila i pešake.

- Vozač je vikao iz smrskanih kola. Bio je dezorjentisan i osećao se na alkohol, a kada sam prišao da mu pomognem zamahnuo je rukom ka meni. Ipak, uspeo sam da mu zaustavim krvarenje iz rane na čelu i na levoj ruci. Došli su i vatrogasci u međuvrmenu, kao i Hitna pomoć, koja ga je izvukla iz kola i prevezla u Urgentni centar. Rekli su mi da ima povrede vrata i kičmenog stuba - rekao je za Kurir Marko D. (22), medicinski tehničar, koji je prvi pritrčao da pomogne povređenom vozaču.

(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track