(VIDEO) OPET SVET O NAMA PIŠE: Pogledajte kako su deca razbojnici pretukla starca zbog 300 dinara

Policija im ništa ne može

(VIDEO) OPET SVET O NAMA PIŠE: Pogledajte kako su deca razbojnici pretukla starca zbog 300 dinara

Crna Hronika -
Braća I. N. i J. N. imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jednog starca su nedavno u Deligradskoj ulici pretukli i opljačkali, posle čega je nesrećni čovek preminuo. Ni policija ni sud ne mogu im ništa jer su u pitanju mlađi maloletnici
1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

BEOGRAD - Bruka naša, a list svetski, tačnije britanski - Dejli miror.

Snimak sa nadzorne kamere iz centra Beograda na kojem se vidi kako maloletna braća S. J. (11) i P. J. (10) maltretiraju 80-godišnjeg penzionera koji se vraćao kući kroz podzemnu garažu dospeo je i na naslovnu stranu jednog od najtiražnijih britanskih tabloida.

Foto: Printscreen Youtube

Na snimku se vidi kako braća siledžije penzionera Stjepana Hrvatina, koji je kasnije pronađen mrtav, vuku, otimaju mu kese iz ruku, maltretiraju i teraju da isprazni džepove. Incident se dogodio ispred zgrade u Deligradskoj ulici u centru Beograda, a snimile su ga nadzorne kamere koje pokrivaju ulaz.

Nasilnici od samo 10 i 11 godina potom pretresaju Stjepana, obaraju ga na zemlju, udaraju i šutiraju.

Foto: Printscreen Youtube

Deca razbojnici uzeli su mu 300 dinara, ali su i posle toga nastavili da ga maltretiraju da bi sve završilo batinama - jedan od dečaka povukao ga je iza stuba i počeo da ga tuče...

Nesrećni Stjepan uspeo je da se dokopa svog stana, ali je ubrzo posle napada pronađen mrtav. Komšije su Stjepana opisale kao divnog čoveka koji je uvek pomagao drugima.

Braća siledžije imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a policija im ne može ništa jer su mlađi maloletnici. Njih dvojica su navodno presretali čak i trudnice i kidali im lančiće s vrata. Policija ih neprekidno privodi, ali ih i odmah pusti jer su mlađi od 14 godina i ne podležu krivičnoj odgovornosti.

http://www.youtube.com/watch?v=43WBtcv9tqg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track