POLICAJCI SE PRERUŠILI U PACIJENTE: 10 dana vrebali džeparoša koji je krao novčanike!

Pritisnuta dokazima priznala krađu

POLICAJCI SE PRERUŠILI U PACIJENTE: 10 dana vrebali džeparoša koji je krao novčanike!

Crna Hronika -
Bugarsku državljanku uspeli su da uhvate u momentu kada je iz torbe jedne starije žene koja je bila u pratnji teško pokrentog supruga, izvadila novčanik sa novcem i dokumentacijom

NIŠ - Niški policajci glumili su pacijente deset dana u čekaonici Očne klinike Kliničkog centra u Nišu ne bi li uspeli 24. septembra da na delu uhvate Bugarku u krađi novčanika.

- Bugarsku državljanku uspeli su da uhvate u momentu kada je iz torbe jedne starije žene koja je bila u pratnji teško pokrentog supruga, izvadila novčanik sa novcem i dokumentacijom. Džeparoškinja je neprimetno uspela da priđe ženi, otvori njenu torbu, zavuče ruku i izvadi novčanik, ali su se u tom trenutku pred njom stvorili policajci, kaže za izvor blizak istrazi.

Bugarka se branila da je ženi navodno ispao novčanik iz torbe i da ga je ona samo podigla, ali je suočena sa dokazima, ipak priznala krađu.

Policija je saopštila da će krivična prijava protiv osumnjičene Bugarke u redovnom postupku biti prosleđena Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track