JURILI GA PO SMEDEREVU: Pokušao da opljačka ženu na ulici!

Prolaznici munjevito reagovali

JURILI GA PO SMEDEREVU: Pokušao da opljačka ženu na ulici!

Crna Hronika -
D.J. se tereti da je oborio prolaznicu na trotoar i oteo joj torbu i mobilni telefon, nakon čega je počeo da beži.Interventna jedinica policije osumnjičenog je nakon 15 minuta našla i uhapsila na oko kilometar i po od mesta razbojništva, a kod njega je nađen mobilni telefon

SMEDEREVO - Pripadnici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su danas D.J. (20), koji je osumnjičen da je pokušao da opljačka ženu na ulici.

Kako se navodi D.J. je osumnjičen da je oko 12.10 sati u Petrijevskoj ulici u Smederevu oborio prolaznicu na trotoar i oteo joj torbu i mobilni telefon, nakon čega je počeo da beži.To su videli drugi prolaznici, koji su pozvali policiju i pokušali da zaustave osumnjičenog, pa je on bacio torbu koju su sugrađani vratili oštećenoj.

Interventna jedinica policije osumnjičenog je nakon 15 minuta našla i uhapsila na oko kilometar i po od mesta razbojništva, a kod njega je nađen mobilni telefon oštećene.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, policijski službenici će, nakon što se oštećenoj ženi lekarskim pregledom utvrdi tačan stepen povreda, protiv osumnjičenog podneti krivičnu prijavu za krivično delo razbojništvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track