BEOGRAD: Sudije za prekršaje kaznile 15 osoba
Foto: Beta

Sud u Timočkoj

BEOGRAD: Sudije za prekršaje kaznile 15 osoba

Crna Hronika -
Svi privedeni su oglašeni odgovornim i osuđeni na novčane kazne do 25.000 dinara, a oduzeta su im nedozvoljena sredstva

BEOGRAD - Dežurne sudije za prekršaje danas su kaznile 15 osoba novčanim kaznama do 25.000 dinara i to uglavnom jer nisu kod sebe imali lična dokumenta ili su posedovali pirotehnička i druga nedozvoljena sredstva.

Kako je rekao predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović, dežurne sudije u Timočkoj ulici su protiv devet osoba napisali prijavu zbog neposedovanja ličnih dokumenata, od kojih je jedna odgovorna i zbog nošenja pirotehničkih sredstava, odnosno dve petarde.

Kod sudije za prekršaje u Policijskoj stanici u ulici Despota Stefana šest osoba je "zaradilo" prijave i to tri zbog prometa eksplozivnim materijalom, dve zbog posedovanja bejzbol i telekskopskih palica), a jedna jer je imala nož.

Svi privedeni su oglašeni odgovornim i osuđeni na novčane kazne do 25.000 dinara, a oduzeta su im nedozvoljena sredstva.

U sedištu suda u Timočkoj ulici danas je dežuralo 17 sudija, pored redovnog dežurnog u Policijskoj stanici u ulici Despota Stefana, ako i sudije za prekršaje iz oblasti saobraćaja u Savskoj ulici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track