METAK U SRCE ZBOG 1.000 DINARA: Ubio ga jer mu je zakačio branik!

Zločin posle „čukanja“ kod Vranja

METAK U SRCE ZBOG 1.000 DINARA: Ubio ga jer mu je zakačio branik!

Crna Hronika -
Srđan Aleksić (44) pred svojom ženom i decom ubio Ljubišu Nikolića (53), nakon što mu je na kolima pričinio štetu manju od 1.000 dinara
1 / 4

VRANJE - Srđan Aleksić (44) iz Žitorađe uhapšen je zbog sumnje da je naočigled svoje žene i dvoje dece ubio Ljubišu Nikolića (53) iz Oreovice kod Grdelice. Aleksić je Nikoliću ispalio metak u srce posle saobraćajke u kojoj šteta na vozilu nije bila veća od 1.000 dinara.Tragedija se desila juče ujutro kod mesta Ranutovac kad je Nikolić svojim „renoom“ otpozadi udario u Aleksićevu „floridu“.

Jedva se dodirnuli... Aleksić je bio u „floridi“, a Nikolić u „renou“
Jedva se dodirnuli... Aleksić je bio u „floridi“, a Nikolić u „renou“

Kratak fitilj- Nikolić je bukvalno samo dodirnuo zadnji branik „floride“ i napravio mu ogrebotinu. Posle čukanja između vozača nije bilo žučne svađe. Kratko su razgovarali, a onda je Aleksić izvadio pištolj i ispalio metak, koji je razneo Nikolićevo srce - kaže izvor iz istrage.Da tragedija bude veća, krvavi obračun su sve vreme gledala Aleksićeva deca, koju je on sa suprugom Vesnom povezao kod lekara. Posle ubistva Aleksić je bacio pištolj i sačekao policiju.U selu Oraovica kod Grdelice svi su u šoku zbog Nikolićevog ubistva. Lelek i plač Savke Stojanović za mlađim bratom svima je ledio krv u žilama.- Brate, brate, zašto mi te ubi zlotvor, šta si mu nažao učinio... Joj, bože, ima li te - plakala je Savka, dok se sestra Slobodanka gušila u suzama.

Ubijen na pravdi boga... Ljubiša Nikolić
Ubijen na pravdi boga... Ljubiša Nikolić

Majci nisu rekliSestre plaču i skrivaju suze da ih ne vidi majka Živana jer se boje da će joj srce prepući ako sazna da Ljubiše više nema.- Samo smo joj rekli da je Ljubiša imao udes i da je povređen. Ne znam kako će preživeti istinu - rekao je jedan od komšija.

Savka: Brate, brate, zašto mi te ubi zlotvor, šta si mu nažao učinio...
Savka: Brate, brate, zašto mi te ubi zlotvor, šta si mu nažao učinio...

Ljubišin stric Sima Nikolić kaže da je Ljubiša pomagao svima.- Posle 20 godina vratio se iz Marseja i pokrenuo fabriku. Uložio je više od pola miliona evra i zaposlio pedesetak radnika. Nedavno smo uspostavili saradnju s čuvenim Bajernom iz Minhena za koji smo radili zastavice i drugi propagandni materijal - kukao je Sima.

DRUGA STRANA I porodica ubice u šoku URADIO JE TO U AFEKTUU kući osumnjičenog Aleksića juče je vladala neverica. Srđanova majka Slavka kaže da su njen sin i snaja Vesna vodili ćerku Taru kod lekara, a u kolima je bio i četvorogodišnji sin Aleksa.- Snaja Vesna je ispričala da su deca preletela sa zadnjih sedišta u šoferšajbnu. Moj sin je miran i povučen, savestan vozač. Ovo što se desilo uradio je u afektu i on to sebi, sigurna sam, nikada neće moći da oprosti - rekla je majka Slavka.Njoj je žao i porodice stradalog Ljubiše.- Ne znam šta da kažem... Pošli su kod lekara i Srđan je bio raspoložen. Trebalo je ćerki da kupe jaknu i sve je bilo u redu. Nije bilo razloga za nervozu. Srđan je vrlo emotivan i brine o porodici, posebno o deci... Sine moj, kako ćeš na duši da nosiš čoveka kog si ubio - zakukala je na kraju majka ubice.

Pao na kolenaGRLIO MRTVOG LJUBIŠUOčevici su ispričali i da je Aleksić, nakon što je video šta je uradio, kleknuo pored mrtvog Ljubiše i zagrlio ga, a zatim od ljudi u koloni vičući tražio da pozovu Hitnu pomoć. Inače, Aleksić je legalno posedovao pištolj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track