BOLI SVAKA REČ: Roditelji svirepo ubijene Ivane ne veruju da im je dete mrtvo!

Očaj i suze

BOLI SVAKA REČ: Roditelji svirepo ubijene Ivane ne veruju da im je dete mrtvo!

Crna Hronika -
Nije to moja Ivana, to je neko drugi. Nije to moje dete, moja lepotica, nikako! Znam to, sigurno, zavapio je otac Drago, dok se majka Nada onesvestila pred inspektorima policije

BEOGRAD - Stravičnu vest porodici Podraščić u četvrtak je saopštila policija. Posle saznanja da joj je dete ubijeno, majka Nada se onesvestila. Inspektori su je prethodno iz trošne porodične kuće u Ulici Bosanske krajine u Batajnici dovezli u stanicu Policijske uprave za grad Beograd.

Rođaka koja je sve vreme bila uz neutešnu majku u očaju kaže da je Nadu dotuklo saznanje kada je čula kako se manijak iživljavao nad njenom mezimicom.

Nadu Podraščić policija je nedugo zatim vratila kući. U očaju, očiju punih suza, odmahnula je rukom i rekla:

- Nemojte ništa da me pitate! Kakva nas tragedija snađe! Jadno moje dete!

Ivanin brat Srećko za tragediju je saznao dok je bio na praksi u školi. Njenu sestru Nikolinu crni glas je zatekao na časovima. Brat je sa nekoliko drugova dotrčao kući, da pita roditelje da li je istina ono što se priča.

- Ne želim i neću da verujem da moja sestra nije živa - jedva je izgovorao, drhtavim glasom šesnaestogodišnji Srećko. - Sve je to laž, svi lažu!

I Ivanin otac, koga je strašna vest zatekla na poslu, nije hteo da prihvati istinu.

- Nije to moja Ivana, to je neko drugi - vikao je Drago. - Nije to moje dete, moja lepotica, nikako! Znam to, sigurno!

I komšije su u šoku. Kažu da razumeju Ivanine brata i oca, koji ne prihvataju istinu.

- Drago je naročito bio vezan za Ivanu. Bila je najmlađe od troje dece, njegova mezimica. Otkako je nestala, svi u porodici su verovali da je živa i da je dobro. A evo, kako će se vratiti, u kovčegu - priča komšija Đura Tomić.

On dodaje da nema reči kojima bi, kao i većina komšija iz ulice, opisali tugu zbog tragedije koja se dogodila.

- Ivana je bila samo dete! Pa zar je moguće da je neko mogao tako da se iživljava i surovo je ubije? Znam je kao lepo vaspitanu devojčicu, kao što su uostalom i njena godinu starija sestra Nikolina i brat Srećko. Teško su živeli, bili sirotinja, ali, pre svega, pošteni - u neverici govori Tomić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track