SEKS SKANDAL: Šef niških žandarma Senad Koštić ucenjivao policajku!
Foto: Kurir štampano

I dalje prvi čovek Žandarmerije

SEKS SKANDAL: Šef niških žandarma Senad Koštić ucenjivao policajku!

Crna Hronika -
Senad Koštić, zbog seksualnog uznemiravanja koleginice iz jedinice kažnjen je 2012. godine samo smanjenjem plate iako je zbog toga trebalo da bude smenjen

NIŠ - Niški odred Žandarmerije poslednjih godina ogrezao je u kriminal, a na sramno i bahato ponašanje nije ostao imun ni sam vrh ove jedinice. Naime, kako je Kurir ranije pisao, niški odred 2011. godine potresao je seksualni skandal u kom je glavni protagonista bio i dalje prvi čovek niških žandarma, pukovnik Senad Koštić (49).

Podsetimo, komandant odreda Senad Koštić disciplinski je kažnjen zbog seksualnog uznemiravanja koleginice.- Koštić je 2011. nekoliko meseci uporno slao SMS poruke policajki Tatjani Momčilović (34), tražeći da s njim ima intimne odnose, a zauzvrat bi joj sredio premeštaj na drugo radno mesto s većom platom. On je čak i napisao predlog za njen premeštaj. Međutim, Momčilovićeva više nije mogla da trpi pritisak Koštića na „diskretnu vezu“ i učestale pozive „na kafu“ - kaže izvor Kurira.

Slučaj je ubrzo stigao do nadležnih u Žandarmeriji.

- Koštić je 24. decembra 2011. došao u stan Momčilovićeve ne znajući da ga tamo čega iznenađenje - oficiri bezbednosti Žandarmerije. Odatle je odveden u službene prostorije, ali nije želeo da daje izjave. U njegovom mobilnom telefonu nađene su poruke koje je razmenjivao s policajkom - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track