OBDUKCIJA POTVRDILA: Ivana Podraščić zadobila stravične povrede
Foto: Kurir Štampano

Monstruozno ubistvo

OBDUKCIJA POTVRDILA: Ivana Podraščić zadobila stravične povrede

Crna Hronika -
Konstatovane su povrede na glavi od udaraca tupim predmetom, najverovatnije motikom. Na vratu devojčice pronađeni su tragovi povreda koji su nastali od davljenja, ali i po telu jer se očigledno sve vreme borila za život dok ju je ubica tukao

BEOGRAD - Završena je obdukcija ubijene Ivane Podraščić i u nalazu su konstatovane stravične povrede koje joj je naneo ubica Darko Kostić.

Ivanu Podraščić je 31. jula najpre silovao, a zatim i ubio Darko Kostić u kući na Petlovom brdu. Nakon ubistva, Kostić je telo devojčice zavio u ćebe i sunđer i zakopao u dvorištu.

Posle hapšenja, Kostić je policiji odao mesto gde se nalazi telo ubijene, koje je poslato na Institut za sudsku medicinu. Obdukcija je završena.

"Konstatovane su povrede na glavi od udaraca tupim predmetom, najverovatnije motikom. Na vratu devojčice pronađeni su tragovi povreda koji su nastali od davljenja, ali i po telu jer se očigledno sve vreme borila za život dok ju je ubica tukao", kaže izvor iz istrage.

Obdukcijom je utvrđeno i da je devojčica silovana.

"Očigledne su povrede, a samo silovanje je priznao i uhapšeni. Obdukcijom je utvrđeno da je devojčica preživela pravu torturu nasilnika, što će biti istaknuto u optužnici koja će nakon istrage biti podignuta", dodaje izvor.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track