KOBNI OKTOBAR I UKLETI PUT: Na mestu gde je Hadžihafizbegović usmrtio ženu poginuli Toše i Dolores!

Slučajnost ili nešto više

KOBNI OKTOBAR I UKLETI PUT: Na mestu gde je Hadžihafizbegović usmrtio ženu poginuli Toše i Dolores!

Crna Hronika -
Na istom mestu gde je Hadžihafizbegović usmrtio ženu prošle godine takođe u oktobru poginula je glumica Dolores Lambaša, a pre šest godina život je izgubio i pevač Toše Proeski

ZAGREB - Na istom auto-putu A 3 u Hrvatskoj, na kojoj je u nedelju uveče saobraćjnu nesreću imao glumac Emir Hadžihafizbegović, prošle godine je na skoro isti datum poginula i hrvatska glumica Dolores Lambaša, a pre šest godina takođe u oktobru, na istom auto-putu život je izgubio makedonski pevač Toše Proeski.

Zbog učetalih nesreća, koje najčešće nemaju valjan razlog, ovaj auto-put u medijima često nazivaju i ukletim, i on je do sada odneo veliki broj života.

Nesreća u kojoj je juče učestovao Hadžihafizbegović dogodio se oko 20 časova kod mesta Bročice, na mestu gde je dvadesetak minuta pre još uvek nepoznati vozač porušio više svetleće znake, kojima je saobraćaj zbog radova na auto-putu preusmeravan na desnu kolovoznu traku. Na porušene znakove zatim je naišlo šest automobila kojima su od oštrih predmeta probušene gume, a među njima i vozilo u kome su uz vozača bile i dve putnice. Vozač je vozilo zaustavio na levoj traci kako bi pokušao promeniti probušenu gumu, a dve su putnice stale uz njega. Tom je prilikom škodom naišao glumac Hadžihafizbegović, koji je pokušao proći između ograde auto-puta i zaustavljenog vozila, ali je udario ženu (63) i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje. ( Depo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja