ZLOČIN U BEGEČU: Nožem iskasapio gazdu zbog otkaza?

Novi detalji

ZLOČIN U BEGEČU: Nožem iskasapio gazdu zbog otkaza?

Crna Hronika -
Nebojša M. (40), koji je već robijao zbog serije razbojništava, po svemu sudeći osvetio se Slobodanu Stojanovskom (62), koji ga je otpustio iz pekare

BEGEČ - Nebojša M. (40) iz Begeča, osumnjičeni za ubistvo Slobodana Stojanovskog (62), vlasnika pekare „Sloboda“ iz istog mesta, u policiji je negirao zločin koji mu se stavlja na teret, ali istražitelji veruju da je Nebojša ubio Stojanovskog jer mu je on pre nekoliko dana dao otkaz u pekari, saznaje Kurir.Naš sagovornik kaže da je Nebojša policajcima rekao da je našao Slobodana mrtvog u dvorištu, ali potom je priznao zločin.Nož u septičkoj jami- Inspektorima je ispričao da je čak pokušao da mu pomogne tako što mu je dao veštačko disanje. Međutim, na Nebojši nije bilo nijedne krvave fleke, što je nemoguće ako neko pokušava da pruži pomoć osobi izbodenoj nožem 15 puta. Sučen sa činjenicama, Nebojša je priznao ubistvo - kaže za Kurir izvor iz policije i dodaje da je nož, kojim je počinjen zločin, nađen u septičkoj jami u Begeču.

Ubijen... Slobodan Stojanovski
Ubijen... Slobodan Stojanovski

Inače, Nebojša M. je proletos izašao iz zatvora nakon pet godina odslužene zatvorske kazne zbog serije razbojništava.- Nebojša je bio član „begečke grupe“, osumnjičene za seriju od deset oružanih pljački po Novom Sadu. U jednom od tih razbojništava Nebojša je kod sebe imao i „kalašnjikov“. Osim Nebojše, u „begečkoj grupi“ su bila još dvojica muškaraca, a jedan od njih je Nebojšin zet Robert P., koji je takođe bio osuđen. Ta trojka je pljačkala prodavnice, uglavnom objekte „Univereksporta“, a sumnja se da su im na meti bile i menjačnice, pošte i prodavnice - kaže izvor Kurira.Interesantno je da su osumnjičeni Nebojša i njegov zet Robert svojevremeno radili kod Stojanovskog u pekari.- Nebojša je radio u pekari pre nego što je otišao u zatvor. Kad je otišao na odsluženje kazne, zamenio ga je zet Robert, a posle toga je i Robert otišao u zatvor - ispričao je meštanin Begeča koji je hteo da ostane anoniman.Molio ga za posaoKad se Nebojša proletos vratio iz zatvora, molio je Slobodana da se vrati na posao.- Stojanovski je bio velika dobričina. Sažalio se i primio Nebojšu nazad, svaki dan mu je davao hleba koliko je Nebojši bilo potrebno, redovno ga je plaćao, a u toku radnog vremena svi zaposleni kod Slobodana imali su besplatan obrok. Ma, bio je predobar - kazao je Slobodanov prijatelj.

Pekar nedavno prodao vikendicuMISLIO DA SLOBODAN IMA PARAMeštani Begeča kažu da bi mogao da postoji još jedan mogući motiv ubistva Slobodana Stojanovskog.- U selu se priča da je Slobodan, navodno, prodao neku svoju vikendicu. Moguće je da su te priče došle i do Nebojše i da je procenio da Slobodan ima mnogo para u kući - rekao je meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track