PREGAZIO DEČAKA I POBEGAO: Pijani vozač parkirao juga i otišao ne čekajući policiju!

Težak incident u Petrovaradinu

PREGAZIO DEČAKA I POBEGAO: Pijani vozač parkirao juga i otišao ne čekajući policiju!

Crna Hronika -
Kada je video da dete leži, on je seo u auto, pomerio ga sa puta. Parkirao ga, zaključao i otišao. Mi smo pozvali hitnu pomoć i policiju, koji su odmah došli, ispričao je očevidac nesreće

PETROVARADIN - U četvrtak uveče oko 20 časova u Petrovaradinu, povređen je četrnaestogodišnji dečak, kada ga je na pešačkom prelazu, udario automobil „jugo“, plave boje, čiji je vozač pobegao sa lica mesta.

- Dete je izašlo iz Osnovne škole Jovan Dučić“, verovatno sa nekog treninga. Stajalo je pored pešačkog, čekalo da mu se upali zeleno svetlo. Kada se upalilo, dečak je krenuo, a vozač juga, koji se kretao iz Petrovaradina prema Novom Sadu nije se zaustavio, nego je udario i oborio dete tako jako da je detetu izuo jednu cipelu - kaže jedan od očevidaca.

Kako dalje dodaje ovaj očevidac, iz kola je zatim izašao čovek oko 45 godina, proćelav, koji se jako teturao i smrdeo na alkohol.- Kada je video da dete leži, on je seo u auto, pomerio ga sa puta. Parkirao ga, zaključao i otišao. Mi smo pozvali hitnu pomoć i policiju, koji su odmah došli - dodaje ovaj očevidac.

Portparol Hitne pomoći dr Sanja Pokrajac Nenadić, potvrdila nam je da je dečak povređen, da je zadobio povrede ruke i ramena i da je dosta ugruvan, te da je prevežen na hirurgiju Dečije bolnice u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track