ZAVRTEO BUBANJ REVOLVERA: Slovenac (18) poginuo igrajući ruski rulet!
Foto: Thinkstock

Kobno slavlje

ZAVRTEO BUBANJ REVOLVERA: Slovenac (18) poginuo igrajući ruski rulet!

Crna Hronika -
Tragedija se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim satima u jednom vinskom podrumu, kada je nastradali mladić u pijanom stanju stavio metak u bubanj revolvera zavreto ga, a zatim pištolj prislonio na slepočnicu i povukao okidač

NOVO MESTO - Osamnaestogodišnji Slovenac smrtno je nastradao nakon što je u alkoholisanom stanju pištolj prislonio sebi na slepočnicu i povukao okidač.

Slučaj nastradalog mladića preuzela je slovenačka policija, koja istražuje slučaj, zbog sumnje da je mladić poginuo u igri " ruskog ruleta"

Tragedija se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim satima u jednom vinskom podrumu nedaleko od Novog Mesta. Tamošnja policija potvrdila je da je naređena obdukcija nastradalog te da slučaj ne tretiraju kao obično samoubistvo nego ispituju sve okolnosti.

Policija međutim nije želela potvrditi navode nekih medija da je do tragedije došlo u većem društvu mladih koji su pili alkohol, i da je nastradali u jednom trenutku zaigrao igru "ruskog ruleta", stavivši u pištolj samo jedan metak, nakon čega je zavrtio bubanj revolvera i naciljao u glavu, a potom povukao okidač.

(Radiosarajevo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track