SEVALE PESNICE I ŠTANGLE U ROŽAJU: U tuči zbog mimoilaženja sedmoro povređenih!
Foto: Fonet/Ilustracija

Podnete četiri krivične prijave

SEVALE PESNICE I ŠTANGLE U ROŽAJU: U tuči zbog mimoilaženja sedmoro povređenih!

Crna Hronika -
Do obračuna između grupe muškaraca i žena došlo je kada je jedna od učesnika tuče Samir Kalač zamerio Irfanu Fejziću kada je mimoilazeći se automobilom sa njim prešao na njegovu stranu puta. Nakon toga Fejzić i njegovo društvo presreli su Kalače i napali ih, udarajući ih metalnim predmetima po glavi i telu, nakon čega je došlo do tuče

ROŽAJE – Če­ti­ri kri­vič­ne pri­ja­ve, šest lak­še po­vrie­đe­nih oso­ba i jed­na sa te­škim te­le­snim po­vre­da­ma epi­log je tu­če ko­ja se pre­kju­če do­go­di­la u ro­žaj­skom na­se­lju Ban­džo­vo br­do.

U tu­či su lak­še su po­vrie­đe­ni Sa­mir Ka­lač, nje­go­va su­pru­ga Me­ri­ma i sin Džej­lan, kao i Azra Gr­lić, Il­han Ka­lač i De­mil Ka­lač, dok je te­že po­vri­e­đen Ir­fan Fej­zić. Tu­či je pri­su­stvo­vao i Ka­la­čev osmo­go­di­šnji sin.

Po­vrie­đe­ni­ma je pr­va po­moć pru­že­na u Hit­noj slu­žbi u Ro­ža­ja­ma, a zatim su upu­će­ni u Op­štu bol­ni­cu Be­ra­nama, dok su Me­ri­ma Ka­lač i Azra Gr­lić zbri­nu­te u Do­mu zdra­vlja.

Pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma do in­ci­den­ta je do­šlo ka­da su Fej­zić, Da­mir Mu­je­vić, Er­min Lja­ić i Ja­smin Fej­zić, ka­ko se sum­nja, na­pa­li po­ro­di­cu Ka­lač.

Iz po­u­zda­nih iz­vo­ra sa­opšte­no je da se Sa­mir Ka­lač za­me­rio Fej­zi­ću ka­da je mi­mo­i­la­ze­ći se auto­mo­bi­lom sa njim pre­šao na nje­go­vu stra­nu pu­ta. Na­kon to­ga Fej­zić i nje­go­vo dru­štvo pre­sre­li su Ka­la­če i na­pa­li ih, uda­ra­ju­ći ih me­tal­nim pred­me­ti­ma po gla­vi i te­lu, na­kon če­ga je do­šlo do tu­če.

Po­li­ci­ja je iz­vr­ši­la uvi­đaj i zbog na­sil­nič­kog po­na­ša­nja pod­nie­la kri­vič­ne pri­ja­ve pro­tiv dvo­ji­ce Fej­zi­ća, Mu­je­vi­ća i Lja­i­ća i od­re­di­la im za­dr­ža­va­nje.

(Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track