BIZARNO KOD DANILOVGRADA: Telo muža ukrala iz groba?!
Foto: Dragan Kadić

Oskrnavljen grob u selu Jelenak

BIZARNO KOD DANILOVGRADA: Telo muža ukrala iz groba?!

Crna Hronika -
Prazan kovčeg uz put, tik uz kamenu ogradu groblja, u četvrtak ujutro prvi je primietio meštanin Zoran Brajović, koji kaže da mu se zaledila krv u žilama

DANILOVGRAD - Supruga preminulog Nikšićanina izvadila je njegovo telo iz groba u selu Jelenak kod Danilovgrada i nezakonito ga odnela u Bosnu i Hercegovinu.

Prazan kovčeg uz put, tik uz kamenu ogradu groblja, u četvrtak ujutro prvi je primietio meštanin Zoran Brajović, koji kaže da mu se zaledila krv u žilama.

Supruga Nikšićanina koji je u junu sahranjen na mesnom groblju u selu Jelenak ukrala je muževljev leš iz kovčega, a ne članovi neke sekte, kako su u četvrtak ujutro zaključili meštani kada su zatekli prazan sanduk pored groblja.Meštani kažu da im je koliko-toliko laknulo kada je policija juče saopštila da je telo M. Ž. odnijela njegova supruga. No, bez obzira na to, zaprepašćeni su kako je neko mogao da dozvoli da se noću iskopava grob i odnosi leš.

List saznaje da je žena, u noći između četvrtka i petka, oko ponoći, sa lešom svog muža, prešla granicu Crne Gore i odnela ga u Bosnu i Hercegovinu. Sumnja se da je to uradila nezakonito, odnosno da se domogla lažnih papira, te da joj je u tome morao pomoći neko iz komunalnih službi. Do zaključenja lista u policiji je trajalo saslušanje jednog grobara iz Nikšića.

Prema informacijama lista ona je telo pokojnog muža odnela u Doboj, odakle je rodom. Zašto je to uradila, za sada se ne zna.

List saznaje da je nakon smrti njenog muža, u junu, njegova porodica tražila obdukciju, zbog sumnje da ga je možda ona otrovala, ali je nalaz pokazao da je umro prirodnom smrću. Navodno su njegovi opet pretili obdukcijom, pa se veruje da je ona, ljuta zbog toga, odlučila da muža sahrani u Doboju.

(Blic Crna Gora)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track