BRAĆA NASILNICI: Komšiji zapalili kuću, rođaka udarili sekirom i pretukli prolaznika!

Mesec dana pritvora

BRAĆA NASILNICI: Komšiji zapalili kuću, rođaka udarili sekirom i pretukli prolaznika!

Crna Hronika -
Braća J.T. i S.T. se terete da su komšiji zapalili pomoćnu zgradu, zatim svog rođaka koji je pokušao da ih spreči udarili sekirom po glavi, a zatim na putu pretukli jednog od meštana

PROKUPLJE - Braći J. T. (18) i S. T. (20) iz okoline Prokuplja određen je pritvor do trideset dana, jer su palili komšijin pomoćni objekat i sekirom udarili rođaka B.T. Kako nezvanično oni su nakon svađe sa komšijom upali u njegovo dvorište i krenuli da mu na očigled prolaznika u sred dana pale pomoćnu zgradu.

Motiv za napad bili su neraščišćeni komšijski odnosi. Njihov rođak B.T. koji je to video, pokušao je da ih spreči, pa ga je J.T. tom prilikom udario sekirom po glavi. Na sreću povređeni je prošao samo sa povredama, ali je odbio lekarsku pomoć.

Nakon što su zapalili objekat braća su krenula iz komšijine kuće i uz put do svoje kuće pretukli još jednog komšiju. U prokupačkoj policiji su potvrdili da je J.T. osumnjičen za nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje i izazivanje opšte opasnosti, a S. T. za zlostavljanje i mučenje i izazivanje opšte opasnosti.

Z. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track