Ženski DNK na metku kojim je upucan Beko!
Foto: Kurir Marina Lopicic

Motiv lične prirode

Ženski DNK na metku kojim je upucan Beko!

Crna Hronika -
Prolaznici, koji su u petak popodne prolazili ulicom Andre Nikolića tvrde da su primetili sumnjivog mladića, izuzetno lepih crta lica i visokog oko 175 centimetara, ali bi ovakav opis mogao bi da odgovara opisu maskirane žene

BEOGRAD - Forenzičkom analizom zrna koji je, pored četiri čaure, policija pronašla na mestu napada na biznismena Milana Beka, utvrđeno je postojanje ženskog DNK traga. Policija veruje sa je motiv napada lične prirode.

Ženski hromozomi policiju usmeravaju na dva puta: ili je žena pucala u Beka, ili je ženska osoba ubacila metke u pištolj. Napadača je u petak videlo nekoliko svedoka.

Prolaznici, koji su u petak popodne prolazili ulicom Andre Nikolića tvrde da su primetili sumnjivog mladića, “izuzetno lepih crta lica” i visokog oko 175 centimetara.

Ovakav opis mogao bi, kako sumnjaju u policiji, da odgovara opisu maskirane žene. Međutim, vozač Milana Beka, koji je gazdi spasao život, kao i baštovan na koga je napadač naleteo bežeći posle pucnjave, nisu videli lice napadača, ali su po silueti tela zaključili da je u pitanju muškarac.

Milan Beko je upucan u petak i posle teške operacije sada se nalazi u Kliničkom centru. Njegovo stanje se poboljšava, a nedavno je počeo da komunicira sa lekarima.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja