PALIO PODRUME PO SUBOTICI: Policija uhapsila piromana (19)!

Na meti bila i pekara

PALIO PODRUME PO SUBOTICI: Policija uhapsila piromana (19)!

Crna Hronika -
Osumnjičeni M.S. se tereti da je 29. avgusta izazvao požar u podrumskim prostorijama u kome je nastradala jedna žena, kao i da je na njegovoj meti bilo nekoliko podruma u kojima je pričinjena materijalna šteta

SUBOTICA – M. S. (19) iz Subotice, uhapšen je zbog četiri krivična dela izvršena na području Teslinog naselja u Subotici.

Sumnja se da je M. S., 29. avgusta izazvao požar u podrumskim prostorijama stambene zgrade u ulici Čat Geze u kojem je jedna osoba nastradala. Takođe, sumnja se da je M. S., u maju ove godine, paljenjem podrumskih prostorija u zgradama u Teslinoj i Pesničkoj ulici, prouzrokovao materijalnu štetu, dok je početkom jula izazvao požar u kom je upotpunosti izgorela pekara u sklopu pijace u Teslinom naselju.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti i tri krivična dela izazivanje opšte opasnosti, policija je M. S. odredila zadržavanje do 48 časova, po nalogu nadležnog tužioca, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Subotici.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track