Najnovije vesti

STRADAO ZAROBLJEN U BMW Miloš je rekao: Drugari, ja ću u gepek
Foto: Zorana Jevtic

Tragedija šestoro mladih kod Ade Huje

STRADAO ZAROBLJEN U BMW Miloš je rekao: Drugari, ja ću u gepek

Crna Hronika
Pre ulaska u automobil, zaključili su da ih ima šestoro i da ne mogu svi istim vozilom do Ade Huje, gde su u jednom restoranu planirali da nastave provod

BEOGRAD - Miloš Janković (20) ušao je u gepek BMW-a smrti po izlasku iz kafića na Dorćolu jer za njega nije bilo mesta u automobilu.Nakon što su izašli sa žurke na Dorćolu, šestočlana družina krenula je ka BMW-u Dušana Jovanovića.Pre ulaska u automobil, zaključili su da ih ima šestoro i da ne mogu svi istim vozilom do Ade Huje, gde su u jednom restoranu planirali da nastave provod.- Drugari, ako nema mesta, evo ja ću u gepek. Nije problem - rekao je Janković i legao nakon čega su zatvorili prtljažnik.Jovanović je izuzetno velikom brzinom uleteo u Dunav kod Ade Huje. Vozač je brzo izašao iz automobila i isplivao na površinu, nešto kasnije izašli su i Luka Višnjić i Milica Jokić.

Policijski ronioci pronašli su u automobilu utopljene Nemanju Antića i maloletnu A. S. Posle nekoliko sati, izvučena je olupina automobila iz reke, a policija je nakon toga otvorila prtljažnik i zatekla stravičan prizor.

- Utopljeni mladić je do poslednjeg trenutka pokušavao da izađe iz prtljažnika. To smo zaključili jer je nogama razvalio jedan deo zadnjeg sedišta pokušavajući da nađe izlaz iz jezive situacije. Međutim, voda je u automobil brzo nadirala i mladić se nije izvukao - ispričao je naš izvor.

Podsetimo, automobil marke "bmw" registarskih oznaka BG 848-DN u kome je bilo šestoro tinejdžera sleteo je  u Dunav u Beogradu na Adi Huji. Troje putnika je uspelo da se spase, dok se troje tinedžera utopilo.

Kako saznajemo Dušan J. koji je upravljao automobilom nije imao vozačku dozvolu a u krvi mu je pronađeno 0,85 promila. On je prošao bez povreda. Devojka Milica J. (18) takođe je prošla bez povreda a u krvi joj je pronađeno 0,60 promila. Luka V., inače sin novinarke Olje Bećković, zadobio je prelom desne ruke, a izmereno je i da je u krvi imao 0,87 promila alkohola. Policija ispituje da li su bili i pod dejstvom narkotika.

http://www.youtube.com/watch?v=10YZhU6xi8g

(Blic/EPK)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...