JOŠ JEDAN VOZAČ BMW: Sin Nebojše Pavkovića divljao pa autom udario pešaka!

Tatin sin za volanom moćne mašine

JOŠ JEDAN VOZAČ BMW: Sin Nebojše Pavkovića divljao pa autom udario pešaka!

Crna Hronika -
Vuk Pavković (20) na Vračaru na punoj liniji obišao kolonu, pa udario Mitu Spasića (23), kome je povređena glava i ruke

BEOGRAD - Vuk Pavković (20), sin haškog osuđenika Nebojše Pavkovića, vozeći BMV 320 udario je i povredio pešaka u Katanićevoj ulici na Vračaru.Pavković mlađi udario je prošle srede pešaka Mitu Spasića (23), i to pošto je preko pune linije zaobišao kolonu vozila i udario mladića.

Očevici nesreće rekli su Kuriru da je Pavković zaobilazio celu kolonu preko pune linije, a da je Spasić, pošto je video da će ga automobil udariti, naskočio na automobil.- Mladić je leteo 20 metara, pa se tek onda Pavković setio da zakoči. Ostao je da leži i tek posle dvadesetak minuta pojavila su se kola Hitne pomoći. Spasiću je povređena glava, ima ušivenu rasekotinu ispod desnog oka, koje je podliveno, a doktori su morali da mu ušivaju i posekotine na povređenoj šaci - rekao je jedan od očevidaca.Vuk je sin generala Pavkovića, koga je dobio u braku s Glorijom

Crno na belo... Zapisnik
Crno na belo... Zapisnik

Pavković je otišao u Hag 25. februara 2005. godine, a Tribunal ga je pravosnažno osudio na 22 godine zatvora zbog ratnih zločina na Kosovu 1999. godine. Zatvorsku kaznu izdržava u Finskoj.

Na robiji... General Nebojša Pavković
Na robiji... General Nebojša Pavković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track