NS POLICIJA NA NOGAMA: Potraga za džipom-ubicom, mole se očevici da se jave!
Foto: KURIR

Marija M. (28) poginula, vozač pobegao sa lica mesta

NS POLICIJA NA NOGAMA: Potraga za džipom-ubicom, mole se očevici da se jave!

Crna Hronika -
PU Novi Sad poziva očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao, da se jave na telefone: 064 892 4149 ili 192

NOVI SAD - Sve policijske snage Policijske uprave Novi Sad, u gradu i okolini, tragaju za vozačem koji je, oko oko 17.45, na Somborskom bulevaru, kod broja 28, usmrtio Novosađanku Mariju M. (28).

Policijska uprava Novi Sad poziva očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao, da se jave pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.

Marija M. (28) iz Novog Sada, izgubila je život u saobraćajnoj nesreći, kada je dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo za sada nepoznato vozilo, a zatim je vozač taksija, koji se kretalo iza tog prvog automila prešlo preko nje. Naime, mlada konobarica, koja je inače majka maloletnog deteta, radila je dnevnu smenu u kafani.Prema našim saznanjima, u jednom momentu je napustila lokal i krenula da kupi cigarete, preko puta Somborskog bulevara kod broja 30, gde se inače nalazi semafor.

- Prema dosadašnjim saznanjima, zeleno svetlo je bilo upaljeno za vozače. Da li je devojka procenila da može da pretrči ulicu, za sada ne znamo. Uglavnom vozač, navodno automobila „džipa", nije uspeo da zakoči, već je udario devojku, a kako se vozilo taksija kretalo iza njega, tako je i taj automobil prešao preko nje, odbacivši je. Devojci se na jednommestu nalazila cipela, na drugom mobilni telefon kao i novac koji je ponela za cigarete - kaže izvor Kurira.

Međutim, prvi vozač koji je udario Mariju, nije se zaustavio,već je pobegao sa lica mesta, dok je drugi vozač, odnosno taksista zaustavio i sačekao policiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track