BRUTALAN ZLOČIN: Lopovi mučili pa zaklali domaćina
Foto: Marina L

Ubistvo u Omoljici kod Pančeva

BRUTALAN ZLOČIN: Lopovi mučili pa zaklali domaćina

Crna Hronika -
Komšije pronašle izmasakrirano telo Time Obrenova (62), policija pretpostavlja da je opljačkan, pa brutalno ubijen nožem

PANČEVO - Timo Obrenov (62) ubijen je nožem u svojoj kući u selu Omoljica kod Pančeva.

Policija utvrđuje motive zločina, a sumnja se da je Obrenov mučen, pa zaklan prilikom pljačke.Telo Time Obrenova u lokvi krvi našli su policajci, nakon što su komšije i rođaci prijavili da ga nekoliko dana nisu videli.- Kad su ušli u kuću, sve stvari su bile ispreturane. Na podu je ležao Obrenov. Bio je izboden nožem po celom telu, ali su smrtonosne povrede bile na vratu. Čovek je nasmrt iskrvario. Proveravamo da li su razbojnici upali u kuću ubijenog kako bi ga opljačkali, ali su ga kasnije ubili - kaže izvor Kurira iz istrage.Zlostavljali ga satimaPretpostavlja se da je Obrenov satima mučen.- Rane po telu su površinske, pa sumnjamo da su ga satima zlostavljali. Umro je u najgorim mukama. Telo je nađeno u nedelju oko 17 sati, a pretpostavlja se da je bio mrtav najmanje 48 sati. Zasad nije utvrđeno da li je napadač iz kuće nešto odneo - kaže naš sagovornik.Prema rečima komšija, Obrenov je u poslednjih 15 godina, otkad mu je majka umrla, živeo sam i nije se ženio nit je dovodio prijatelje.- Ni sa kim se nije družio. Bio je osobenjak. Jedino je svaki dan išao u prodavnicu po hleb i cigarete. Kako ga danima nisu viđali u radnji, a njegove svinje su cvilele od gladi, komšije su pozvale rođaka. Međutim, rođak nije želeo sam da ulazi u kuću, pa je pozvao policiju i njegovu sestru Nevenu, koja živi u Vršcu - kažu meštani.Prodavao svinjeMilan Obrenov, rođak ubijenog, kaže da je Timu poslednji put video pre desetak dana dok je tovario kukuruz.- Živeo je od poljoprivrede. Svinje je prodavao na pijaci. Niti je kod nekog išao, niti mu je ko dolazio. Nije razgovarao sa komšilukom. Ne znam ko bi ga i zbog čega ubio - kaže Obrenov.

Bio poljoprivrednikSKROMANPrema rečima meštana, Obrenov je imao nekoliko hektara zemlje, a pre dve godine prodao je hektar.- Ne znam šta bi razbojnik odneo iz njegove kuće. Nije bio bogat. Moguće je da je poznavao ubicu i da su zajedno sedeli. Ko zna šta se dogodilo - priča komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track