NA KOPAONIKU LEČI TRAUME: Čume u ćeliji, a Ivana nazdravlja ludom provodu
Foto: Zorana

Prisustvuje otvaranju ski-staze

NA KOPAONIKU LEČI TRAUME: Čume u ćeliji, a Ivana nazdravlja ludom provodu

Crna Hronika -
Supruga Ljubiše buhe Čumeta Ivana Tulović Buha otišla sa drugaricama i policijskim obezbeđenjem na Kopaonik kkao bi prisustvovala otvranju ski-sezone. Dok Ivana uživa u provodu, njen suprug se nalazi u ćeliji Centralnog zatvora u pritvoru zbog porodičnog nasilja i napada na policajca

BEOGRAD - Ivana Tulović Buha (33), bivša supruga svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta (50), koji je uhapšen 15.novembra zbog toga što je na proslavi krsne slave u Surčinu pokušao da je prebije, a potom nasrnuo na policajce iz obezbeđenja, otputovala je juče sa društvom i obezbeđenjem na Kopaonik.

Prema saznanjima od dobro obaveštenog izvora, Buha je na Kopaonik otišla s drugaricama i obezbeđenjem, a društvo je lud provod započelo već nakon što je stiglo u podnožje najpoznatije srpske planine.

- Ivana i njena ekipa su se zaustavili u jednoj poznatoj kafani u podnožiju Kopaonika gde su jeli specijalitete po kojima je ovaj etno-restoran poznat. Sedeli su u izdvojenom separeu, smejali se i bili raspoloženi, a zabavi i dobrom raspoloženju prednjačila je Čumetova bivša žena, ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Prema njegovim rečima Ivana Buha i njeno društvo su se u restoranu zadržali skoro dva sata. Prema njegovim rečima, posle ručka vidno raspoložena Čumetova supruga se sa društvom i u pratnji obezbeđenja uputila ka jednom hotelu na Kopaoniku, gde će danas prisustvovati otvaranju ski-sezone.

Dok se Ivana provodi na Kopaoniku, njne bivši muž Ljubiša nalazi se u pritvoru centralnog zatvora zbog nasilja u porodici i napada na jednog od policajaca koji obezbeđuje Ivanu. Njega je, podsetimo, Ivana 8. novembra prijavila surčinskoj policiji optužujući ga da ju je napao, pocepao joj korset i izbacio iz kuće.

Inače to je drugi put da je Ivana prijavila muža za nasilje. Ona je, naime februara 2011. otišla u policiju i optužila ga da ju je tukao. Kasnije je, međutim povukla tu prijavu, ali je tužilaštvo po službenoj dužnosti pokrenulo postupak. Nakon toga je Ljubiša u julu oslobođen optužbe za porodično nasilje.

Na suđenju je ivana porekla optužbe na račun supruga tvrdeći da su je povredila vrata tuš-kabine.

( Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track