POD NADZOROM 15 OSOBA: Sužava se krug osumnjičenih za napad na Beka
Foto: Zorana Jevtic

Završava se izrada foto-robota

POD NADZOROM 15 OSOBA: Sužava se krug osumnjičenih za napad na Beka

Crna Hronika -
Utvrđeno je i kojom putanjom i ulicama su napadači došli do kuće biznismena, kao i kuda su i kako pobegli

BEOGRAD - Policija ima indicije koje ukazuju na određene osobe kao moguće izvršioce napada na biznismena Milana Beka i sužava krug osumnjičenih.

Pod neprekidnim nadzorom policije je 15 osoba koje se na neki način dovode u vezu sa ovim napadom. Uz pomoć svedočenja očevidaca, završava se i izrada foto-robota osobe koja je pučala u Beka.

Utvrđeno je i kojom putanjom i ulicama su napadači došli do kuće biznismena, kao i kuda su i kako pobegli. Policija ima informacije i o automobilu koji su napadači koristili u obilasku "terena" i pripremi napada na biznismena.

Uporedo sa identifikacijom osumnjičenih za pokušaj ubistva, inspektori rade na otkrivanju motiva i eventualnog naručioca ovog napada.

Analizira se oko osam, devet potencijalnih motiva. Navodi se da na rešavanju ovog slučaja neprekidno radi oko 50 policajaca.

Milan Beko je u oružanom napadu 14. novembra pogođen sa tri metka. Prema poslednjim rezultatima istrage, ubica je ispalio četiri hica, dva su srpskog biznismena pogodila u stomak a treći mu je okrznuo leđa.

Pored toga, najnovijim sumiranjem rezultata istrage i rekonstrukcijom događaja, utvrđeno je da je Beko, samo zahvaljujući svojoj fizičkoj spremnosti i hitrom reagovanju u kritičnom momentu, izvukao živu glavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track