BRANKO KOCKICA ZA KURIR: Neka mi lopovi samo vrate fotografije
Foto: Dragan Kadic

Nada se da nije sve izgubljeno

BRANKO KOCKICA ZA KURIR: Neka mi lopovi samo vrate fotografije

Crna Hronika -
Rekli su mi da je lopov sve ukradene stvari prodao. Ipak, nadam se da slike iz računara neko može da kopira na disk i ostavi ih u pozorištu, kaže Branko Milićević

BEOGRAD - Rečeno mi je da mi ništa od ukradenih stvari neće biti vraćeno, jer je sve prodato. Ipak, voleo bih da onaj ko je kupio moje laptopove kopira na CD fotografije iz njih i uspomene koje su tamo zabeležene i da mi ih potpuno anonimno ostavi u pozorištu, kaže za Kurir Branko Milićević, poznatiji kao Branko Kockica, nakon što je uhapšen Aljij Šeipi (37), koji je 24. septembra opljačkao njegov stan na Vračaru.Milićević je u vreme pljačke sa suprugom Slobodankom Aleksić bio u Pozorištancu „Puž“, a osim dva laptopa, lopov je ukrao četiri ručna sata, zlatan nakit i revolver koji je pripadao njegovoj supruzi. Poznati dečji glumac objašnjava za naš list da ga je prijatno iznenadila informacija da lopov nije znao da je opljačkao baš njegov stan.- U policiji su mi rekli da provalnik nije znao u čiji je stan upao i da mu je žao što je bio baš moj. Inspektorima je rekao da je sve ukradene stvari odmah prodao. U celoj ovoj situaciji, moram da priznam, činjenica da nije znao da pljačka moj stan donosi mi olakšanje - kaže kroz osmeh Branko Kockica.On dodaje da se pomirio s tim da mu ukradene dragocene stvari neće biti vraćene, ali da se nada da će mu Deda Mraz pomoći da mu se vrati bar deo.- Uvek sam se trudio da drage fotografije i pisane uspomene čuvam na dva mesta kako ne bih ostao bez njih. Međutim, sad se desilo da su mi ukradena oba laptopa. Nadam se da će mi Deda Mraz pomoći da mi fotografije i druge uspomene budu vraćene - ističe čuveni glumac.

Beži s plenom... Snimak lopova
Beži s plenom... Snimak lopova

Sprema predstaveNE PRESTAJE DA RADUJE MALIŠANEBranko Milićević bio je i ostao omiljen među svim generacijama. Ovih dana priprema se za predstave koje će igrati povodom novogodišnjih praznika.- Pripremamo predstavu „Snežna kraljica“, koju ćemo za moju omiljenu publiku u Pozorištancetu „Puž“ igrati 20. i 21. decembra, ali i 31. decembra - kaže glumac.Milićević je nadimak Branko Kockica dobio po čuvenoj dečjoj emisiji „Kocka, kocka, kockica“, a njegov pozdrav „tatatatira“ pamti se i danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track